keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Operaatio vanhasta uutta

Istun parhaillaan junassa matkalla kohti Tamperetta. Ihanaa, kun VR on ottanut netin käyttöön, ainakin joihinkin juniin, mutta kuvien lataamiseen tämä kyllä näyttää olevan aika hidas.Tämä teksti on odotellut julkaisuaan jo hetken, kun kaipailin viimeisiä kuvia, jotka itse asiassa otin vasta juuri ennen lähtöä.

Löydettiin äitin kanssa viime viikolla riiheltä matala pöytä, josta päätin tehdä televisiopöydän tai sitten jonkunlaisen muun pöydän, esim. eteiseen. No, ajattelin kuitenkin kunnostaa sen.


Eli tässä on lähtökohta.


Aloitettiin ottamalla maalia pois. Ensin raaputettiin ja sitten vielä hiomakoneella. Itse siis hoidin homman, mutta iskä ohjeisti ja etsi sopivat välineet.
 
 
 
 

Tämän jälkeen puhallettiin pikaisesti hämähäkin seitit ja pikkuroskat pois. Sahattiin myös jalat samanpituisiksi, koska yksi oli hieman kärsinyt ja lyhyempi.


Sen jälkeen maalaamaan. Ensimmäisen kerroksen jälkeen pöytä oli lähinnä vaaleanvioletti, kun puu oli imenyt kaiken maalin. Kaikenkaikkiaan sihen tuli laitettua 4-5 kerrosta maalia, eli tiheästi olen saanut juosta meidän autotallilla.

 
  

 Ja tässä on lopputulos. Tykkään. Eihän tähän mitään maata mullistavaa tehty, mutta enpä olisi paljon suurempaa ehtinytkään tällä lomalla tehdä.


Maalasin samalla vielä yhden ala-asteella tekemäni tarjottimen valkoiseksi, kun olen sitä jo pidemmän aikaa suunnitellut, mutta aina unohtanut. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti