sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Stressi

Tämä ihana tunne, jonka olen jo lähes unohtanut näin lomaillessa. Ennen stressasin ihan koko ajan ja ihan mistä vaan, mutta viime vuosina ja etenkin yliopisto-opintojeni aikana olen huomannut tämän tunteen valtaavan minut yhä harvemmin. Mutta nyt on stressi valloillaan. Tunnen sen koko kehossani, vaikka nyt hitusen vähemmän kuin pari tuntia sitten. Mistä tämä siis johtunee, no Aberdeenistä ja kämpän puutteesta!

 

Kaikki oli jo sovittu ja kaveri käynyt tsekkaamassa halvan huoneen mulle. Noh, ihan hetki sitten kämpästä lähtevä tyttö pyysikin minun maksavan hänelle takuuvuokran, katsos, ihan peruskäytäntö täällä Britanniassa. Joo, niin on varmaan lähes kaikkialla, mutta että pitäisi maksaa se hänelle eikä itse asunnonomistajalle ja vielä ilman vuokrasopimusta tai mitään takuuta siitä, että saisin joskus tuon 300e takaisin. Nojoo, onhan se suht pieni raha, kun kämppä on niin halpa, mutta jos tämä on jo tämmöistä ihme säätöä, niin miksi haluaisin sekaantua. Siis rahan saisin ehkä varmaan takaisin, jos löytäisin siihen sitten jonkun tilalle, kun itse lähden, mutta eipä ole ihan helpoin homma juuri kesän kynnyksellä, kun opiskelijat ovat valmiina kirmaamaan jossain hyvin kaukana Aberdeenistä.

Nojoo, tämmöinen tilanne ja lähtö on tuossa alle 5 päivän päästä. Onneksi Aberdeenissä on tuttuja, joiden luona olla, kunnes jotain löytyy. Ja itse asiassa stressini vähenee joka sekunti, kun yhteydenottoja mahdollisista kämpistä lähes satelee sähköpostiini. Yksikään ei ole niin halpa kuin se minkä aiemmin meinasin vuokrata, mutta Aberdeenissä se ei ole edes oletettavaa ja haluan vain katon pääni päälle. Löytäisinpä jotain mukavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti