perjantai 24. helmikuuta 2012

Aamuinen lenkki auringonpaisteessa

Eiliset koktailit eivät onneksi painaneet aamulla silmiäni kiinni vaan heräsin jo ennen herätyskelloa ja ponkaisin ysiltä ylös tavoitteena lähteä tunnin sisällä aamulenkille. Ei oikeastaan huvittanut yhtään, mutta ulkona paistava aurinko onneksi sai kuin saikin liikettä niveliin. Otin pokkarini taskuun, että saisin ikuistettua uuden lemppari lenkkireittini teille sekä itselleni. Kyllä nämä maastot peittoavat sen yksitoikkoisen lenkkeilyn Bosporin varrella. Rakastan metsäisiä polkuja, jokia, merta ja lenkkeilyä kaukana liikenteestä ja liikennevaloista. Ja tuskin nivelenikään ovat näitä pehmoisempia reittejä vastaan. Lenkki alkaa ja loppuu kyllä asfalttikaduilla, mutta välissä on ihana pätkä pelkkää luontoa. Oon siis taas löytänyt kipinän lenkkeilyyn ja aika usein menenkin lenkille ja sitten salille sen sijaan, että alkulämmittelisin salilla. Viime vuonna vain valitin Aberdeenissä näiden lenkkipolkujen puutetta, mutta näköjään etsivä löytää ja uusi, parempi asuinpaikka edes auttaa tässä.

 
 
Kuljen siis aika turistisien alueiden läpi, kuten Brig o'Balgownien sekä Aberdeenin yliopiston, joka näyttää vieläkin tältä.

Sain tänään pestyä pyykkejä ja siivottua, koska serkkuni tulee huomenna tänne viettämään hiihtolomaansa! Illaksi vielä töihin, niin varmasti aika kiitää nopeasti huomisaamuun. Ihana saada vähän vaihtelua tähän peruskauraan, vaikka tää kevät täällä onkin alkanut ihanasti ja onnellisesti. Eilen illalla kotiin kävellessäni tuli olo, että toivottavasti aika hidastuu, kun täällä on niin kivaa. Joten kai kotini on nyt hetkellisesti tai osittain myös täällä, koska home is where your heart is :)

Ps. Pohdin tässä, että mitä blogger teki noille kuville. Osan latasin uudestaan, kun ne kuvat oli poikki värien puolesta ja nyt kaikki näyttää erittäin rakeisilta. Koneella ne vielä näyttää hyvältä :( Muutenkin tässä postauksessa kuvien välit ja kaikki on ihan päin honkia ja nyt luovutan!

2 kommenttia:

  1. Ah, tutun näköisiä maisemia :) Juuri noilla alueilla aina lenkkeilin ja täytyy sanoa että kaipaan niitä hurjasti nyt täällä Lontoossa ollessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon! Kerro, jos tiiät muita hyviä lenkkipolkuja tässä Old Aberdeenin lähellä, otan mielelläni vihjeitä vastaan :)

      Poista