maanantai 13. helmikuuta 2012

Descendants

Kaytiin eilen illalla katomassa jo Suomessakin pyoriva Descendants. Olin maannut kotona koko paivan lukuunottamatta kauppareissua ja klo 20.30 aloin jo puutua siihen lepaamiseen. Soitin sitten parille suomitytolle, jotka sitten toivat mukanaan muutaman muunkin erasmuslaisen. Oli muuten erittain koskettava elokuva, mutta omasta mielestani siita puuttui jotakin. No saatiinpa ainakin testattua kyynelkanavien toiminta ja voin sanoa, etta kylla toimii.

"Oscar®-voittaja Alexander Paynen (Sideways) ohjaama Havaijin huikeisiin maisemiin sijoittuva The Descendants on tragikoominen kuvaus perheestä suurten päätösten edessä.
Matt King (George Clooney), kahden nuoren tytön keski-ikäinen isä, joutuu pohtimaan tulevaisuutensa ja menneisyytensä uusiksi, kun perheen äiti joutuu veneonnettomuuteen Waikikilla. Samaan aikaan kun Matt yrittää kömpelösti löytää yhteistä säveltä vieraantuneiden tytärtensä kanssa, saa hän hämmennyksekseen kuulla vaimollaan olleen suhde ennen onnettomuutta. Tyttäret perässään Matt lähtee matkalle etsimään vaimonsa rakastajaa. Seuraa sarja vaikeita, koomisia ja vähän sekaviakin tilanteita ja sattumuksia, jotka johdattavat hänet löytämään uuden suunnan itselleen ja perheelleen. (Finnkino)Nyt istun yliopistolla ja odottelen pian alkavaa viimeista tuntia. Olen ollut talla jo 4 tuntia, joista vain 1,5h olin itse tunnilla. Taman viimeisen tunnin jalkeen pitaa jaada tanne odottelemaan, kun meen seiskaksi toihin ja en ehdi siina valissa kotiin. Hiphei maanantait!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti