torstai 16. helmikuuta 2012

Kevättä kohti

Kuten tuossa pari päivää sitten mainostinkin, täällä säät lämpenee ja kevät vain lähenee. Koin siis tarpeelliseksi lähteä metsästämään sopivaa varustusta toivottavasti pian alkavia leudompia säitä varten. Viikon pystyinkin pysymään poissa kaupoista (nettikauppoja ei lasketa!) ja vihdoinkin vapaapäiväni kunniaksi eilen oli aikaa mennä ja ostella. Tavoitteena oli ostaa kevät-/kesäkenkiä ja toiveena oli kevättakki. Haaveilin Officessa Tomsin tossuista, mutta päädyin ostamaan alennuksessa olevat Fred Perryn kengät 15 punnalla. Näiden kenkien lisäksi löysin ihanan sirot kesätossut River Islandilta (£12).

 
 

Menin vielä tsekkaamaan Topshopin kenkävalikoiman korkkareiden toivossa, mutta kävelinkin elämäni ihanimman takin ohi. Siinä yhdistyi siisteys, seilorimeininki ja käytännöllisyys. Siinä vaiheessa ei ollut enää paluuta, vaan oli ihan pakko ostaa. Edellisen kevättakin ostin varmaan 4 vuotta sitten, että ehkä olikin jo aika.

Clean Lightweigt Parka

Luonnossa takki näyttää vähemmän purjehdustakilta ja kun siihen lisää huivin on se juuri ihana! Ahh, kevät pelastettu! Muutenkin tässä postauksessa on aistittavissa merimiestyyli.. Pääsenköhän koskaan eroon siitä?

2 kommenttia:

  1. Byhyy, mul on ikävä meiän Istanbulin shoppailureissuja! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuin myös! Täällä kauppavalikoimat on kyllä ehkä enemmän omaan mieleeni :)

      Poista