keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Kevättä rinnassa

Jatkan nyt siitä mihin eilen jäin ennen tee-katastrofia. Laitoin siis koneen juuri päälle, kun olin antanut sen ensin kuivua noin 20h. Testasin heti näppiksen ja kaikki näyttää toimivan. Mitä nyt pilkut ja pisteet väärinpäin ja välilyönti vähän huonossa asennossa eilisen "Irrotan koko näppiksen ja kuivaan hiustenkuivaajalla"-operaation jäljiltä. Sain myös R-näppäimen eilen yöllä takaisin paikoilleen, kun aiemmin operoidessani se ei suostunut millään menemään oikealle kohdalle ja oikein päin. Pitäsköhän vaihtaa alaa? Kyllä musta joku tietokoneiden korjaaja näillä taidoilla tulis.

Eli siis, eilen Asoksen mekkoa palauttaessani ohitin kukkakaupan, jonka ulkopuolella oli kasa kesää uhkuvia värejä. Pakkohan siitä oli poimia kaksi punnan narsissia mukaan, koska pääsiäinenhän on jo 5,5 viikon päästä. Niin ja mekosta sen verran, että vaikka se olikin ihana, niin en oikein keksinyt sille käyttötarkoitusta ja näin monen maan asukkina on parempi luopua, jos ei tarvitse, koska laukuissa on vain rajoitettu määrä tilaa.

 
 
 
 
  
Iskin kukat kahteen samanlaiseen kiinalaiseen kuppiin, kun en muuta löytänyt. Aikas söpöt, eikös? Ja vaikka tässä mennäänkin hieman tämmöisellä Pääsiäinen mielessä, koulu pielessä -kuvituksella, niin voin sanoa, että eilen jos joskus saatin jotain aikaiseksi koulussa. Ja näiden aikaansaannosten ansiosta lähden siis pian tapaamaan luokkakaveria speed dating-illan suunnittelu mielessä. 

Ps. Ihan vaan vinkkinä muuten kaikille, älkää ikinä, and I mean ikinä, juoko tai syökö mitään läppärin lähellä. Se saattaa huonoina hetkinä aiheuttaa sydämentykytyksiä.. Negatiivisia sellaisia. Itse ainakin olen nyt oppinut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti