keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Postipäivä

Vapaapäiväni aloitti pari kivaa ylläriä postisedältä.

Viime perjantaina tutustuin pitkästä aikaa Asoksen tarjontaan, lähinnä alennusten vuoksi. Pitkän selailun jälkeen törmäsin tähän nättiin mekkoon (vaikka tarkoituksena oli löytää uusi kevättakki), jonka postimies toi aamulla ovelleni.

 
  
Suomessa ollessani välttelin Asoksen selailua kunnes kuulin, että he lähettävät Suomeenkin ilmaiseksi. Ja viikon sisällä! Tämä nettikauppa jää tuskin enää ikinä unholaan.

Ps. Kuvat on otettu aamulla, että kalpeuteni ehkä selittyy meikittömyydellä, eilisellä viinillä ja aikaisella heräämisellä?

Mekon lisäksi luukusta oli tipahtanut grazen lunch box. Valitettavasti lähettelevät vain Briannian sisällä. Kysessä on nettipalvelu, joka toimittaa erilaisia health boxeja (jooo tosi healthy tää mun tarjonta) aika hyvällä hinnalla. Heiltä saa tilattua viikottaisen tai yksittäisen boxin. Larissa oli kokeillut ja tarjosi mulle ilmaiskoodia, joten päätin kokeilla. Paketissa oli tomaatti-basilika-pestoleipä, honeycomb flapjackeja ja muutama suklaa, pähkinä ja hedelmäsekoitus. Tästähän tämä vapaapäivä käynnistyykin hyvin!

 
 
 
 
 
 
 

Kävin tänään myös hieman shoppailemassa, mutta ajastin niistä postauksen huomisillaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti