lauantai 18. helmikuuta 2012

Second chance for sushi

Tämä päivä alkoi uskomattoman ihanasti. Heitin päälle uudet juoksuhousut ja -paidan ja suuntasin Seaton Parkiin ja kiertelin ihan uusissa maisemissa ihaillen jokea ja ihaillen aurinkoa. Aivan uskomaton lenkki. Tulomatkalla kävin vielä salilla.

Mutta asiaan.. Larissa oli bongannut Itisonista sushitarjouksen kahdelle. Tehtiin joskus viime vuonna Aberdeenissä itse sushia, mutta silloin se ei uponnut. Päätin silti antaa tälle mystiselle ruualle toisen mahdollisuuden ja voin myöntää, että tälläkin kertaa makuhermot vähän pistivät vastaan. Vaikka kolmas kerta toden sanoo, niin oma mieleni on jo päättänyt, että kolmatta kertaa ei edes tule. 

 
 
 
 
 
 
 
 

 Tarjoukseen kuului myös jälkkäri ja kyse ei ollut sitten tietenkään mistään suklaakakusta. Lautaselta löytyi tämä muovipussiin pakattu vihreä möllykkä, joka oli erittäin pehmeä. Kysyttyämme mikä se on, meille selvisi, että tämä on se jälkkäri. Joku japanilainen vihreätee + riisi systeemi. Joo, ei paljoa tälle herkkuhirmulle maistunut. Maistoin myös ensimmäistä kertaa ikinä jättikatkarapuja ja noin uppopaistettuna ne olivat ihan syötäviä jopa. Eli jotain opin, siis sen lisäksi, että sushi ei sovi minulle.

 
Jälkkäristä pettyneenä mentiin etsimään edes hieman tyhjää kahvilaa ja päädyttiin ihanaan Books and Beansiin, jossa sitä on muutamat kerrat ennenkin kahviteltu.

 
 
 
 

 Sushiraflasta lähtiessä alkoi sataa jotain räntää, joka välillä loppui ja sitten taas jatkui. Nyt siellä tulee tavaraa taivaalta oikein kunnolla. Se siitä keväisestä olosta aamulla.

Pistin just kylppäristä maton ja pyyhkeet pesuun ja siivoan sen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti