keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Second round is always easier

Pitkään seuranneet muistaa varmaan mun viime kevään angstit ja lähtölaskennat? Ja sama taisi tapahtua Turkissa. En tiedä mihin sitä aina on ollut niin kamala kiire. Kai sitä ei koskaan ole tyytyväinen siellä missä sitä juuri sillä hetkellä on. Tai ainakin luulin niin ennen viime perjantaita. Luulin, että iskisi kamala koti-ikävä ja kaipuu Suomeen, mutta ehei, oon käsittämättömän onnellinen täällä tällä hetkellä. Ehkä kyse on tuosta toisesta kierroksesta, johon yhdistyy jotain jo kovin tuttua ja ehkä jotain kaivattua ja aitakin saattaa olla jo matalempi kuin viime kerralla. Ihana nähdä näitä kavereita, ihana asua tässä kivassa kämpässä, ihana, kun koulu on varmaan helpompaa kuin Turkissa, ihanaa kun ei ole superkylmä ja lunta ja ihanaa, kun shoppailu on halpaa.


Tällä hetkellä on niin hyvä fiilis täällä, että mietin jo, että viettäisin huhtikuun viikon loman täällä. Lentojen hinnat olivat pompanneet taivaisiin ja aloin miettiä, että jos kerrankin olisi loman täällä ja vaikka töissä (kunhan ensin saan niitä) tai kävisi jossain muualla lomalla tai reissaisi Skoteissa. Voi vaan olla hieman yksinäistä täällä, kun kaikki muut varmaankin suuntaa kotiin. Ja olisi myös kiva saada työhaastatteluja jollekkin ajalle, että katsotaan katsotaan. Mutta you get the point, täällä on mukava olla.


Tällä hetkellä myös tuntuu siltä, että haluaisin työntää kesää kauemmas. En halua alkaa stressata harjottelupaikoista (nojoo, stressaan jo) ja en halua vielä miettiä seuraavaa muuttoa. Kaikesta tästä huolimatta tiedän, että kevät taas sujahtaa ja pian on taas kesä. Ja aikahan tunnetusti menee vielä nopeampaa, kun on kivaa. Eli ehkä pitäisi taas alkaa angstaamaan, niin aika hidastuisi?

Kuvat weheartit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti