tiistai 21. helmikuuta 2012

Tervemenoa, teet läppärille

Kesken tämän päiväisen bloggailun kaadoin teet läppärilleni eli ehkä huomiseen tai ehkä joku toinen päivä sit! hihhei

5 kommenttia:

 1. Voi ei! Mun poikakaveri kaatoi pari vuotta sitten mun edellisen macbookin päälle tuopillisen kaljaa, olin ehkä hieman pahalla päällä sen jälkeen! :D

  VastaaPoista
 2. Toimiko se sit vielä? Käänsin heti väärinpäin, kuivasin hiustenkuivaajalla, otin näppäimet irti (en saa R näppäintä enää takas :D) ja kuivasin lisää ja sit vein korjaajalle, joka pisti sen päälle ja sano, et jaahas täähän näyttää toimivan, vaikka ennemmin se piti kamalaa piipityshuutoa.. Nyt siis odotellaan..

  VastaaPoista
 3. Toimi, mutta näytössä oli sellainen iso läiskä mistä se oli kastunut ja näppäimistö oli tahmea (ja haisi) ja näppäimet tarttu pohjaan kiinni kun niitä painoi. Käytettiin korjaajalla ja olis kuulemma maksanut jotain 400 puntaa korjata se, niin ostin sitten uuden (poikakaveri onneksi sponssasi puolet hinnasta kun oli kerta sen vika :D). Mutta toivottavasti sun kone vielä elpyy tuosta! :)

  VastaaPoista
 4. Voi eeei. Mulla on niin monet kerrat meinannut käydä kans noin! :D

  curiousnoora.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, että pidät nyt sit kans juomat pois läppärin läheltä! Mulla kävi tuuri, kone toimii ja ei ole nyt (ainakaan vielä) 2 päivän sisällä ollu mitään ongelmia :)

   Poista