maanantai 20. helmikuuta 2012

Vihreää teetä ja soijamaitoa

Innostukseni vihreää teetä kohtaan ei ole vieläkään kadonnut minnekkään ja olen jo testannut kasan ihania teemakuja. Yksi lemppareistani on Clipperin mansikka, jonka ostin Suomessa ollessani (Punnitse ja säästä- kaupassa on hyvät valikoimat, ainakin Treellä oli ja netistäkin saa) ja jota saisi täällä netistä tilattua naurettavaan hintaan. Tämän hetken parhain tee on kuitenkin pienestä teekaupasta ostettu mangon makuinen vihreä tee. Pyysin jotain erittäin makeaa ja tarjosivat tätä herkkua ja hintaa 100g pussiin oli alle 2 puntaa. Tuota on pakko hamstrata kyllä mukaan ennen Briteistä lähtöä. Ja kauan suosikkina Turkissa oli Chain makuinen vihreä tee, jota joinkin sitten niin paljon, että siihen meni maku. Nyt löysin uuden tavan nauttia tätä kylmien iltojen lempparia, nimittäin soijamaidon kanssa! Rakastan makeutettua soijamaitoa lähes minkä kanssa vaan ja nyt kun lisäsin sitä tuohon vihreään teehen (pienen hunajanokareen kera) niin sain siitä irti ihan uusia ulottuvuuksia. Onneksi Suomessa odottaa vielä toinen paketti tuota turkkilaista Chai teetä, että ehkä pysyn ensi talvenkin lämpimänä.

 


Kokeilin eilen myös yhden Norqvistin vihreän teen kanssa ja sekin meni, oli ehkä hitusen liian makeaa, jopa minulle. Tai sitten sitä hunajaa lorahti liikaa..

Pidensin hieman viikonloppuani ja skippasin tänään tunnin, koska koko ryhmätyö ryhmäni halusi skipata sen. Aloitin päivän taas siis tunnin matalasykkeisellä lenkillä ja pikavisiitissä salille. Illalla töihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti