torstai 1. maaliskuuta 2012

23h 50 min Edinburghissa

Ei ehditty olla siellä edes vuorokautta. Lähdettiin Aberdeenistä bussilla tiistai-iltana mun koulupäivän jälkeen ja selvittiin perille joskus ennen kahdeksaa. Sitten intialaisen raflan kautta suunnistamaan hotellille, joka löytyi näppärästi. Joka kerta tajuaa tuntevansa Edinburghin (keskustan) hitusen paremmin. Ilta meni lepäillessä ja tuijotellessa Britannian laaturealityohjelmia.

 
 

Aamulla ponkaistiin ylös erittäin hyvin nukkuneena noin yhdeksän aikaan ja lähdettiin italialaisen kahvilan aamupalan kautta shoppaamaan. Jo muutaman tunnin päästä käsissä roikkui liian monta kassia. Päätettiin lähteä late lunchille samaan kahvilaan, jossa käytiin Iidan kanssa tammikuussa. Siellä sitten törmättiin kolmeen Aberdeenin suomivaihtariin, jotka olivat myös tulleet Ediin. Jäätiin niiden kanssa kahville ja sen jälkeen heidän vinkkiensä voimin lähdimme kipuamaan Calton Hillille (ostoskassien kanssa, huoh). Kyllä kannatti! Harmaa päivä vähitellen kirkastui ja maisemat kukkulalta olivat ihanat! Sitten vain hotellille hakemaan matkalaukku ja bussiasemalle oottelemaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Matka päättyi oikein kivasti, kun joku oli epähuomiossaan ottanut meidän laukun Aberdeenin bussiasemalla ja meillä oli hänen laukkunsa. Oltiin siinä semmoisessa pienessä ärsyyntyneisyysväsymyspaniikissa , mutta puolen tunnin oottelun jälkeen nainen porhalsi paikalle, kun oli huomannut ottaneensa väärän laukun. Muutamat tuuletukset ja kotiin nukkumaan. Saatoin Kaarinan tänä aamuna viideksi lentokentälle ja palasin vielä kotiin nukkumaan ennen koulupäivää. Nyt keitin keitot ja lähden pian töihin. Hiphei arki!

4 kommenttia:

  1. hyvältä näyttää! jään seuraamaan blogiasi, kun munkin tie saattaa kulkea ensi syksynä skotlantiin yliopisto-opintoihin :)

    VastaaPoista
  2. Moikka, minne päin haaveilet? :)

    VastaaPoista
  3. öööm itse asiassa vähä ympäri skotlantia, kun hain 5:teen eri yliopistoon. aberdeenista tuli jo kutsu, katsotaaan tärppääkö muualta :)

    VastaaPoista