lauantai 17. maaliskuuta 2012

Hymyilyttää

Ja ilman suurempaa syytä. Takana on pitkä ja laiska aamu ja herkullinen aamupala. Arkisin yleensä vetäsen joko ruuankorvikkeen tai jotain muuta pikaista aamupalaksi, niin nämä viikonloppuiset munakkaat ja hedelmä-jugurttiannokset tuntuvat niin luksukselta. Sain myös tehtyä viikon kuudennen treenin ja huomenna voi levätä hyvällä omallatunnolla. En siis ole saleillut joka päivä, eilen esimerkiksi kävin vain lenkillä ja muutamana päivänä jumpassa. Hyvä treeni tarkoittaa aina parempaa mieltä ja siinä vaiheessa kun on juossut intervalleja ihan voimattomuuteen asti niin voi olla tyytyväinen. Ja jokainen gramma, jonka vaaka näyttää vähemmän saa mut yhä iloisemmaksi. Tammikuun lopusta tähän päivään on lähtenyt aika tasaista tahtia noin 4-5kg. Se on mulle suuri saavutus ja suuri syy hymyillä. Jumitin yli vuoden samoissa painoissa ja vaikka kuinka yritin, niin muutosta ei vain näkynyt. Päätin, että tämä kevät on viimeinen kerta kun yritän kunnolla ja sitten turvaudun personal trainereihin ja ravintoterapeutteihin, jos muu ei auta. Näköjään kova tahto ratkaisee.

 

Niin ja aurinko paistaa. Ja värjäsin juuri hiukset medium tuhkanvaalealla, mutta sävy kääntyykiin punaiseen. Oikeastaan tämä väri on just sitä mitä viime kesänä halusin, kun värjäys meni vahingos vähän liian tummaks. Piti mennä kampaajalle värjäämään, mutta huuhdoin sen haaveen siinä samalla, kun ostin kahdet parit kenkiä ja puhelimen ja muutenkin innostuin tyhjäämään tiliä. Ei sillä, 70e halvempi muodonmuutos on ihan kiva ja tää väri on oikeesti aika kiva, vaikkei ihan sitä mitä piti :) Niin ja illalla juhlimaan luokkakaverin synttäreitä. Ja söin äsken kukkakaalia, jota olen aina vihannut, mutta nyt se oli hyvää. Tämmöinen pienimuotoinen diettaus auttaa tutustumaan kaikkiin uusiin ruokiin. Noniin, punaista lankaa ei ollutkaan, mutta hymyily senkun jatkuu :)

Ps. Kuvaa googlettaessa ei näköjään kannata hakea sanalla "hymy". Saa paljon kuvia Suomen kakkosluokan julkkiksista, kiitos laatulehtien.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti