sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Inverness - Loch Ness

Lähdettiin siis eilen (lähes) ennen kukonlaulua liikkeelle ja tuttuna ja turvallisena kulkupelinä toimi Megabus, joka oikeasti sitten olikin Stagecoach Megabussin hinnoilla. Matkoihin meni yhteensä lähemmäs 8 tuntia, joka maisemien puutteen ja jatkuvan väsymyksen vuoksi meni lähes kokonaan nukkuessa. Paikan päälle päästyämme päätimme sitten varata erittäin turistisen Temptation tourin Loch Nessille etsimään monsteria. Hintaa tuolle kyseiselle matkalle tuli 20 puntaa ja se sisälti bussimatkat, 30 min laivassa ja kiertelyä Urquhart linnalla. (Tuo nimi muuten on aika mielenkiintoinen lausua. Asun itse samannimisen kadun läheisyydessä ja Larissan kanssa pitkään kuultiin ihmisten kutsuvan sitä sanalla awkward). Ennen reissua käytiin vielä syömässä ja reissun jälkeen hortoiltiin superväsyneinä Invernessin keskustassa. Hyvä reissu!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vaikka aamupäivä olikin harmaa niin alkoi se aurinko onneksemme sitten paistaa kun päästiin järvelle ja linnalle. Tänään sää on ollut vielä parempi, koko päivän aurinkoa ja lämpöasteet lähellä kahtakymmentä.

Ollaan muuten toukokuussa lähdössä lähes samalla porukalla roadtripille, otetaan vaa Iida kyytiin ja jätetään yksi saksalainen pois. En malta odottaa! Kerron siitä sitten enemmän, kun on ajankohtaisempaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti