perjantai 2. maaliskuuta 2012

Kopioiden bongailua

Pakko tulla näyttämään tää. Ei oo kyllä eka kerta, kun törmään tutun näköisiin vaatteisiin, etenkin jos se oma versio on ostettu basaarista, mutta eka kerta kyllä Briteissä. Keskiviikkona Edinburghissa törmäsin tosiaan River Islandilla paitaan (vasen kuva), joka näytti kovinkin tutulta.. Omani tosin maksoi 2e kun taas tämä toinen, ehkä hitusen aidompi, yksilö maksoi 10puntaa. 


Kaupassa katsoessani totesin myös, että värit ovat ihan samanlaiset (vaikka raidat kyllä ovatkin eri järjestyksessä), vaikka kuvissa onkin eroa. En sitten tiedä, onko tuo omani tämän kopio vai jonkun muun kopio. Ja eihän ne aina basaareissa oo kopioita, ne saattaa olla halvemmalla ostettuja ylijäämiä tai kakkoslaatuja, joista sitten on ihan selkeästi leikattu merkki pois niskasta.

Ps. Pahoittelut lukijoille, jotka selailivat blogiani klo 23-02 (Suomen) aikaan. Mulla oli menossa pieni blogiremppa ja nyt Istanbul-teema on vaihtunut skottimaisempaan, kun vihdoinkin olin saanut otettua edes muutamia uusia kuvia. Miltä näyttää? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti