maanantai 26. maaliskuuta 2012

Mitä täällä tapahtuu?

Kun miettii Skotlantia, niin aina ensimmäisenä tulee mieleen vesisade, kamala tuuli ja synkkyys. Eikö vain? No, nyt tässä parin päivän sisällä on tapahtunut jotain kummaa ja koko kaupunki on kirmannut sortseissa ja kesämekoissa, mukaan lukien minut itsenikin. Lämpöasteet ovat olleet kahdenkymmenen paremmalla puolella ja aurinko porottanut kirkkaalta taivaalta. Tänä aamuna lenkillä ollessa mulle tuli kunnolla kuuma, vaikka jalassa olivat vain sortsit ja päällä ohut juoksupaita. Niillä hetkillä en valittanut auringosta, mutta vienoa tuulta en olisi väistellyt.

Myöhemmin lähdin late lunchille Turkin kämppikseni Irinan kanssa ja heitin päälle vain kesämekon ja neuleen. Ei sukkiksia, ei legginssejä. Ymmärrättekö, summer is heeereee! Tällä hetkellä ei siis paljon huvittais lähteä loskaiseen Suomeen, jossa kuulemma oli viikonloppuna tullut lunta. No viiitsviiitsi, ei sää Suomea pilaa (tai no joskus joo). Anyways, pidin tänään vapaata ihan auringon kunniaksi ja huomenna onkin sitten viimeinen koulupäivä ennen melkein 2 viikon lomaa!

 
 
 
Tuli muuten tenttiaikataulut. Ennen viimeistä tenttiä meillä on viikon tauko. Hmph. No ehkä otan vielä ilon irti Skotlannista ennen piiiiiiitkääää taukoa. Eli Suomeen varmaankin sitten tuossa 20.5.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti