torstai 8. maaliskuuta 2012

Niin kamalasti kaikkea

Luulin jo hetken, etta olen elanyt hiljaiseloa jo ikuisuuden, mutta huomasinkin paivittaneeni viimeksi eilen. Kai se vain johtuu siita, etta olen tassa parin paivan aikana ehtinyt tehda paljon. Eli ensimmaiseksi voin todeta, etta sormi on viela paikallaan, vaikka se olikin hieman rasituksen alla toissa eilen illalla. Toisekseen voin todeta, etta apua, miten kerron pomolle, et haluan lopettaa, kun en halua lopettaa? Suostuisikohan se kahden viikon lomaan ja pelkkiin arkipäivien vuoroihin? Ja mahdollisesti toiseen lomaan toukokuussa? Niin ja sitten semmoista viela, etta ostin puhelimen. Mina, joka olin paattanut kapinoida kosketusnayttoja ja alypuhelimia vastaan menin ja ostin Samsung Galaxy S:n ensimmaisen version kaytettyna samasta kaupasta, josta edellinen puhelimeni oli. Uutena nayttaa maksavan Suomessa 300e ja taalla hitusen enemman, niin ehka tuo 140 puntaa tinginnan jalkeen oli aika saavutus. Tietysti siita hieman nakee, etta se on tosiaan kayetty, mutta ainakin kirpaisee vahemman, kun itse pudotan sen ja hajotan nayton (toivottavasti en hetkeen, jos koskaan). Etta tallaista, nyt pitaa hieman viela hienosaataa sita  (asetukset viela edellisen kayttajan tiedoilla yms) ja vaihtaa se kamala blingbling suojakuori johonkin hieman aikuisempaan. Tilasin eilen kolme erilaista Amazonista, etta puhelimesta ehka lisaa asiaa myohemmin.Nyt istun yliopistolla viettamassa toista hyppytuntia ja luin huomisen lain luennon lapi (koska en jaksa tulla perjantaisin tunniks koululle) ja sitten yliopistolta suoraa toihin. Tammoisen paivan jaksaa max kaksi kertaa kuussa, mutta siihen se sitten jaakin. Etenkin jos on hipeloinyt uutta puhelinta toiden jalkeen klo 2.30 asti yolla, yrittanyt kayda suihkussa yhden kaden ja pussilla peitetyn sormin voimin klo 1 ja sitten viela herannyt klo 8. Ei minusta olisi tyoskentelemaan yhtaan enempaa opintojen ohella.

Palaillaan huomenna!

4 kommenttia:

 1. Moikka!

  Oon abiturientti, joka haki nyt joulukuussa Skotteihin opiskelemaan, toiveina Aberdeen ja Dundee. Tässä oon nyt odotellu tarjouksia pulssi korkeella!!

  Oon yrittäny etsiskellä semmosia omakohtasia kokemuksia näistä kyseisistä yliopistoista ja kaupungeista. Eli siis: huh, mikä helpotus, että löysin tän sun blogin! Onko opiskelu Skoteissa vastannu odotuksia? Ja millanen yliopisto Aberdeen on opiskella? Ja jos oot sattunu vahingossa pyörähtämään Dundeen suuntamilla, mitä eroja näitten kaupunkien välillä on?

  Mulla ois keväällä tarkotus piipahtaa paikan päällä, mutta tää ois suuri apu tähän tiedonjanoon! ::DD

  Tsemppiä opintoihin!

  VastaaPoista
 2. Moikka :) kumpaan yliopistoon hait? taalla on nimittain 2 eri. Ite oon rgussa ja oon ollu tyytyvainen kylla :) kaupunkina aberdeen on kiva, vaikka on sita kivempiakin paikkoja taalla skoteissa :D viime vuonna mulla oli sopeutumisvaikeuksia ja varmaan jtn kulttuurishokin tapaista menossa, vaikka olinkin jo viettanyt vuoden englannissa, niin en tykannyt olla taalla yhtaan.. Nyt viihdyn todella hyvin! jos haluat niin laita s.postia osoitteeseen jennii_90hotmail.com niin voidaan jutella enemman :)

  VastaaPoista
 3. Apua, nyt kyllä pahan kysyit. Mutta hain opiskelee Aberdeeneen International Relations & Management Studies ja toinen vaihtoehto oli Politics & International Relations. IR ois siis se unelma :--)

  Kiitos s.postista, mielelläni laitan joku päivä viestii tulemaan! Saan vähän selvyyksiä näihin mieltä askaruttaviin kysymyksiin. Enää puuttuskii vaa ne tarjoukset! :---DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli Aberdeen Uniin siis, kun meillä noita aineita ei oo :) Onnea ja kärsivällisyyttä tarjousten ootteluun! :)

   Poista