keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Puhelinkriiseilyä ja shoppailua

Vein sen hehkuttamani puhelimen takaisin huoltoon tuossa viime lauantaina, koska musiikki pätki kummasti. Tänään sitten menin sinne hakemaan sitä ja he vain tokaisivat suoraan, että annetaan sulle rahat takas, koska myytiin juuri sun puhelin jollekkin muulle. Anteeksi mitä? No ei sillä, olin jo valmistellut hienon puheen aiheesta "Miten saisin rahani takaisin", koska siinä puhelimessa oli liikaa vikaa jo alle puolessa viikossa. Tilaan sen nyt uutena Suomeen kotiosoitteeseen odottelemaan, koska hankinhan siihen jo kolmet kuoretkin. No ei, puhelin oli oikeesti tosi kiva. Jos ois toiminu.

No tämän rahanpalautuksen seurauksena lompsani pullisteli liikaa ja kävin bongaamassa Newlookista hameen, josta oon jo kauan haaveillut sekä kerrankin hyvän tuntuiset korkkarit. Ensimmäiset kiilakorkoni ja erittäin brittiläiset semmoiset. Mutta jos yleensä korkkareitani kauhisteleva Larissakin totes, että onpa kivat kengät, niin sittenhän niitten täytyi olla oikeasti järkevän näköiset.

Hame


Oranssit kengät
Päädyin siis noihin harmaanbeigeihin pitkän pohdiskelun jälkeen. 


Käytiin Larissan kanssa vielä kahvilassa käyttämässä hänen taaaas bongaamat nettivoucherit. Nam, näillä tankkauksilla on hyvä lähettää illalla boxfittiin nyrkkeilemään.. tai sitten ei.

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti