sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Maratoonailua

Onneksi ei sentään juosten, vaan telkkariohjelmien muodossa. Eilen aamulla siis ajattelin katsoa pari jaksoa Iholla-sarjaa, kun Suomessa ollessa huomasin lähes kaikkien puhuvan siitä. En halunnut, että nyt käy samoin kun Putouksen kanssa aikoinaan, että en tiedä yhtään mistä ihmiset puhuvat. Näin 24h myöhemmin voin sanoa, että se on erittäin addiktoiva sillä olen nyt katsonut ne kaikki 18 jaksoa mitä netistä näkyi. On käsittämätöntä miten aidosti henkilöt kuvaavat elämäänsä ja miten siihen pääsee mukaan ja elää niitä hyviä ja huonoja hetkiä heidän kanssaa. En nyt jaksa paasata tästä enempää, kun Suomessa asuvat ovat varmaan keskustelleet sarjasta jo ihan tarpeeksi.

Eilen siis herkistyin sarjaa katsoessani ehkä noin viisi kertaa kyyneliin ja se koko ohjelma herättää mussa paljon ajatuksia omasta elämästä, tulevaisuudesta, sen onnista ja sen puutteista. Tällä hetkellä elän jotenkin nyt jossain niiden henkilöiden elämässä ja oma elämä on pientä sumua, kun olen tässä katsonut kyseistä sarjaa lähemmäs kuusi tuntia viimeisen vuorokauden aikana. Ehkä tänään voisin kirjoittaa sitä raporttia, jota mun piti jo eilen kirjoittaa.


Illalla lähdin vielä maratooneilemaan Larissalle Gossip Girlin muodossa, mutta nettiin olikin vasta ehtinyt tulla kaksi jaksoa niin katseltiin sitten myös muita sarjoja. Ei huvittanut lähteä lähikauppaan, kun sää oli niin kylmä, niin syötiin sitten mitä kaapista löytyi. Eilen tuli siis lunta, rakeita, paistoi aurinko ja tuuli enemmän kuin laki salli. Oli oikein mukava juosta tosi tuulisella rannalla raekuuron aikaan..

Tässä vielä Iholla-fiilistelyä. Tää biisi on ihana ja soi mun päässä kooooko ajan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti