sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Herkutteluhetkiä

Tää on just näitä Kuinka välttää opiskelu-päiviä ja kun Iholla-sarjaakan ei enää tarvitse kiriä niin kävin tänään salin jälkeen bussilla Asdassa ostamassa kamalan kasan ruokaa. Lähinnä raahauduin sinne, koska tiesin, että sieltä löytyy rahkaa.


Tein ensin supermaukkaita ruissämpylöitä jollain sekavalla yhdistelyohjeella. Tämän jälkeen aloin valmistaa ruuaksi ylläripylläri jotain vegeruokaa taas eli munakoisoa vuohenjuustolla. Marinoin munakoisosiivut valkosipulilla, öljyllä, jollain ihme balsamilla ja basilikalla. Juuri ennen uuniin laittamista ripottelin päälle vielä suolaa ja mustapippuria. Sitten pistin uuniin noin 10-15 minuutiksi (samalla kun sämppärit paistu) ja tämän jälkeen vuohenjuustosiivut päälle ja vielä hetkeksi uuniin. Noita vois syödä myös ilman juustoa tai vaikka mozzarellan kanssa. Munakoisojen seuraksi leikkelin ja keittelin avokadoa, kvinoaa ja papuja.

 
 
Jälkkäriksi uppos pakastemarjoista, kreikkalaisesta jugurtista ja soijamaidosta tehty pirtelö. Arjesta pitää välillä tehdä luksusta ja ruualla se onnistuu hyvin. Ja lupaan ensi kerralla kuvata kunnon kameralla, enkä tällä surkealla puhelimen kameralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti