torstai 12. huhtikuuta 2012

Lomaa loman perään kiitos

Mulla on ihan käsittämätön loman odotus meneillään! Countdown appsin laskuri tikittää sekunteja ja Skyscanner app kyylää lentoja. Näiden lisäksi minä mietin pakkailua, tyhjään ruokakaappejani tomaattikeiton muodossa ja mietin, että missä vaiheessa irtisanoutua töistä. No en ehkä ihan vielä, kun tämmöiset kerran kolmessa viikossa työrupeamat eivät paljon tunnu missään. Ehkä se se ongelma tässä onkin. Tänään kuitenkin töihin, kun eilinen taas yllättäen peruttiin.


Ehkä tämmöinen lomainnostus olikin odotettavissa, kun juuri ehti tottua Suomeen ja sen kaikkiin ihanuuksiin ja sitten se jo loppuikin. Viimeisiä onneksi kuitenkin viedään, kun 2 viikon päästä alkaa lukuloma ja sen jälkeen kolme tenttia. Siltikin tämä pari viikkoa, saati sitten jäljellä olevat 5,5 viikkoa, tuntuvat nyt liian pitkiltä. Eli se ajatus ikuisesti jatkuvasta Aberdeen-keväästä on mennyttä. Ja en siis ehdi edes lomailemaan Suomeen päästyäni, kun työt alkavat heti maanantaiaamuna sunnuntaisen lennon jälkeen. Mutta uskon, että koeviikot ovat yhtä laakereilla lepäilyä.

Nyt pitänee lähteä Clarksin kautta töihin, kun eilen kesälle ostamani työkengät olivatkin ehkä hitusen pienet ja uusi pari odottelee jo vaihtoa. Positiivisena yllärinä tuli taas se, että Clarksin kengät maksoivat täällä puolet vähemmän kuin Suomessa.

Kuvituksena toimii maailman nopein tomaatti-papukeitto, joka on muunnelma tästä reseptistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti