lauantai 28. huhtikuuta 2012

Puolessa välissä opintoja?

What a feeling. Tai ainakin tuommoinen fiilis pitäis olla juuri nyt, kun hyvin mahdollisesti en istu luennolla seuraavan yli 500 päivään ja olen nyt virallisesti puolessa välissä opintoja (plus ne tentit vielä). Eilen siis vihdoinkin palautettiin se tän viikon ajantuhlaaja raportti ja käytiin viimeisellä kertausluennolla. Sitten parin bargain-ostoksen kautta kotiin ja viemään työvaatteet töihin. Btw, kerroinko et lopetin? No, lopetin viime viikolla, kun ne peru mun töitä koko ajan. Sieltä sitten johonkin meidän yliopiston taidehippigalleriaan juomaan ilmaista viiniä ja syömään naposteltavia, niin ja tietty katselemaan niitä taideteoksia. Tämän sivistelyn jälkeen parin luokkalaisen kanssa muutamalle. Ilta venyi yhteen asti, mutta oma iltani oli juomien osalta todella kuiva. Pyörähtelin myös ensi kertaa tanssilattialla tennarit ja neule päällä. Kokemus sinänsä ja jalat kiittää.

 
 

Että näin. Väsymys jatkuu vieläkin, kun en osaa näköjään enää nukkua pitkään. Tänään uheilen, teen sämpylöitä ja hengailen.

Ps. En voi käsittää, että puolet on opiskeluistani ohi!

2 kommenttia:

 1. Toi toka kuva näyttää epäilyttävästi siltä et se on otettu Revolutionin terassilla..Lähinnä tunnistan noi shotti-jutut :D Ah, kaipaan sitä paikkaa :)
  Onnittelut! Puolet opiskeluista takana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Jep, Revolutionissa oltiin. Niillä on tullut tommoset uudet teekannu-cocktailit ja se mikä me juotiin oli kieltämättä paras cocktail ikinä! En kehtaa ees ääneen mainita sitä siitä-hieman-oikealle-vanhassa-kirkossa-olevaa-yökerhoa, johon jostain kumman syystä suunnattiin Revin jälkeen. Huoh mikä paikka

   Poista