keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Uusi muruseni - Samsung Galaxy S Plus

Olen jo jonkun aikaa puhunut uudesta puhelimestani siellä ja täällä ja nyt ajattelin hieman kirjoittaa siitä. Eli niinhän siinä kävi, että päätin minäkin sitten siirtyä älypuhelimien aikaan, vaikka kauan yritinkin kapinoida. Mitä sitä nyt kosketusnäytöillä, jotka kuitenkin hajoavat ja mitä sitä jollain Angrybirdsillä (oon jotenki eläny tän villityksen ohi täällä ollessani) ja plaa, älypuhelimet ovat kalliita. Kuitenkin siinä vaiheessa, kun kivikautisen Nokiani sähköposti alkoi takkuilemaan jatkuvasti heräsi ajatus, että entä jos minullakin olisi puhelin, jossa toimii kaikki tärkeä.

Kaikkihan alkoi siitä pienestä ja viattomasta heräteostoksesta, kun ostin tuon Samsung Galaxy S:n käytettynä. Viikon ajan jaksoin tapella sen kanssa, kunnes pääsin siitä eroon. Mutta kuten tiedätte; kun lapselta vie tikkarin niin surkuhan siitä tulee, eli Samsung Galaxy S Plus lähti tilaukseen Suomeen (hinta oli siellä paljon parempi kuin täällä).


Ja tämä on ollut paras ostos aikoihin, mutta kuten pelkäsinkin, addiktiohan siitä on syntynyt ja muutamat ihmiset jo valitelleetkin, että pistä jo se puhelin pois. Välttelen yleensä mahdollisuuksia addiktioihin, siksi en juo kahvia tai energiajuomia tai tupakoi. Tai laita ripsienpidennyksiä, hiustenpidennyksiä, rakennekynsiä. En vain hyväksy sitä, että olisin riippuvainen jostain, mutta onneksi tämä ei aiheuta mitään fyysistä ongelmaa, ehkä vain hieman sosiaalisen elämän tuhoutumista, heh. En kuitenkaan sortunut iPhoneen, koska tiedostan  sen addiktion: buy iPhone once, buy iPhone always.

Rakastan sitä, miten saan puhelimestani tehtyä omanlaiseni. Etenkin urheiluohjelmat, kuten eilen testaamani MapMyRun, seuraa ja mittaa reittini. Nyt testiin ovat menossa Sport Tracker ja Endomondo. Myös sykkeen yhdistäminen bluetoothin avulla on mahdollista. Tämmöiset toiminnot tekevät urheilusta paljon mielekkäämpää ja yksi asia mitä olenkin kaivannut jo kauan on se lenkkien pituuden seuraaminen. Ei enää tarvitse miettiä googlemapsin avulla, että olikohan tuo reitti 5km vai 7km ja juoksinkohan sen nyt millä nopeudella. Urheilua helpottaakseni laitoin myös eilen tilaukseen sateenkestävän armbandin. Myös lentojen seuranta, biisien tunnistus ja säänseuranta ovat juuri minulle tehtyjä. Ja tietysti whatsapp, facebook ja sähköposti edesauttavat yhteyden pitoa niin Suomeen kuin muuallekkin maailmaa.


Olen hamstrannut amazonista myös muutamat suojukset ja kotelot, koska täältä niitä saa paljon halvemmalla kuin Suomesta. Ja armbandin lisäksi tilaukseen lähti 10 kappaletta näytönsuojuksia, jotka estävät naarmut.

Toivon siis, että olisin hankkinut tämän vempeleen jo ikuisuus sitten. Se helpottaa elämääni niin paljon. Ahh, tämä ei siis tarvinnut montaa silmäystä ennen rakkautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti