lauantai 12. toukokuuta 2012

A good day

Tänään on kieltämättä ollut hyvä päivä. Aamu alkoi sillä kamalalla tentillä, johon on nyt tässä viimeiset pari päivää luettu oikein olan takaa. Ja se meni jopa kohtalaisesta, ellen sanoisi jopa, että läpi. No sieltä sitten lähdettiin Larissan kanssa syömään turkkilaiseen ravintolaan, jonne hän oli ostanut voucherin jo pieni ikuisuus sitten. Kyseessähän ei tietysti ollut mikä vaan turkkilainen rafla, vaan juuri se missä itsekkin satuin työskentelemään tämän kevään. Oli hassua olla asiakkaana. Pakettiin siis kuului laajennettu meze sekä baklavat. Outoa, kun on monta kertaa tarjoillut mezeitä ja nyt sitten tuli maistettua. Noita paikanpäällä tehtyjä herkkubaklavoita on tullut testailtua kyllä pari kertaa. Ennen lounasta meillä oli vielä aikaa istua pitkästä aikaa auringossa ja erehtyä ostamaan pari superkallista ja herkullista kuppikakkua. Namm.

 
 
 
 
 
 
 
 

Sieltä sitten ylensyöneinä päätettiin piipahtaa Primarkissa. Larissa osti 7 paria kenkiä, hehe. Itse ostin vain kahdet kengät, sortsit ja t-paidan. Ehdin hukata huivinikin siellä jonnekkin :(

 
 

Sitten Larissan luo valittamaan väsymysta ja kaupan kautta kotiin. Ihanaaaaa. Lauantai, vapaailta, välipäivä salilta, ihanan aurinkoinen päivä, pari skonssia taas uunissa ja parhaimpana se, että se tentti on ohi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti