maanantai 7. toukokuuta 2012

Last weeks

Nyt on vihdoinkin saatu tuo reissu pois alta ja etenkin kuvat ja jutut blogiin. Eli voin palata stressaavaan ja harmaaseen arkeen, plaah.

Ensimmäinen tentti onkin jo ihan kulman takana eli keskiviikkona pitäis mennä kirjoittelemaan Business Economics. Itselleni toi on ihan lempparitentti (jos tentistä voi noin sanoa?), koska kaikista 11 kappaleesta tulee kysymys ja kolmeen pitää vastata. Itse luin varalle vielä pari kappaletta, mutta kaikki nuo viisi valitsemaani aihetta olen opiskellut jo lukiossa tai sitten viime lukukaudella Istanbulissa. Eli se oli lähinnä vain kertailua ja tämän luennoitsijan lähestymistavan ymmärtämistä. Seuraavaksi on sitten tentti lauantaina. Kyllä, lauantaina. Myös viimeinen eli  yrityslain tentti sattuu lauantaille. En tiedä mikä tämä järjestely on, mutta kaikki päivät kuitenkin tuntuu viikonlopuilta, kun tässä on nyt lomailtu jo 1,5 viikkoa. Nuo kaksi viimeistä, etenkin consumer behaviourin tentti meinaa stressata, tai ainakin tulee stressaamaan, koska olen aika pihalla, ei ole kirjaa ja kurssityöstä ei tullut ihan niin hyvää kuin olisi toivonut. Ainiin, ja se luennoitsija on aika.. hmm.. lievästi sanottuna ärsyttävä. Pistin hieman suksia ristiin hänen kanssaan tuossa lähiaikoina, koska hän oli väärässä ja minä oikeassa. Onneksi tentit menevät nimettöminä.

Mitäs muuta? Kahden viikon päästä olen jo töissä Suomessa ensimmäistä päivää. Hieman hankala käsittää, koska en vieläkään muista, että on toukokuu. En jotenkin edes osaa odottaa, kun tämä aika vain kiitää ohitse ja tässä ajassa pitäisi vielä tehdä nuo tentitkin, ja jopa lukea niihin. Eco on onneksi jo hallussa. Niin ja pakata!

Kesäkin alkaa pian. Pistin juuri Asokselta tilaukseen pinkit bikinit, koska toivon, että Suomen kesä taas suosii. Ja Asos tarjosi täällä olevan bank holidayn kunniaksia 24% pois hinnasta. Olen hamstrannut  myös paljon muita kesävaatteita ja vielä himoitsisin maximekkoa ja sandaaleja ja kaikkea muuta ihanaa. Mutta kun on töissä ja paljon, niin milloin niitä ehtii sitten edes käyttämään?

ASOS Asymmetric Double Frill Bikini
Näen unia Suomeen menosta ja IKEAssa shoppailusta ja ihanista ihmisistä siellä. Ehkä olen todellakin jo valmis lähtemään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti