sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Muuttopäivä

Tänään on muuttopäivä, jeee! Vihaan tällaista elämää, kun osa tavaroista on matkalaukussa, osa autossa pakattuna ja loput hukassa. Itse asiassa tuntuu, että kaikki on hukassa, kun ei enää muista mikä on missä. Ärsyttävää. Odotan niin, että kaikki vaatteni ovat järjestelmällisesti kaapissa (joo, se järjestys siellä yleensä kestää max 2 päivää) ja tiedän missä on mikäkin. Odotan myös, että oma autoni olisi tyhjä ja että näkisin ulos jostain muualtakin kuin etuikkunasta.

Muutan taas samaan kesäkämppään saman kesäkämppiksen kanssa kuin viime vuonna. Ehkä maailman paras järjestely, koska en vielä tiedä missä sitä asuu ensi syksynä ja mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Olen odottanut hurjasti yksin asumista ja omia huonekaluja, mutta se nyt saa odottaa ainakin vielä kesän. Pelottaa, että näistä haaveista pitää luopua myös syksyllä.. Sen näkee sitten, tärkeintä tällä hetkellä on löytää harjoittelupaikka ja saada asioita järjestykseen sen osalta. Aika näyttää.

Eilinen ilta/yö meni töissä ja nyt nautin aurinkoisesta vapaapäivästä. Muuton lisäksi voisi käydä vuokraamassa veneen/kanootin ja käydä nauttimassa auringosta. Ja huomenna alkaa salitreenitkin, onkin jo aika! Ihanaa, sieltä se arki ja rutiini tulevat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti