perjantai 11. toukokuuta 2012

Pakerrusta perjantaina, not fun

Huoh, what a day.. Tänään olen käynyt läpi tunteita Apua, feilaan tämän tentin-fiiliksestä ylös Enkä feilaa, läpi mennään eikä meinata!-tunteeseen. Nyt on semmoinen aika turvallisen varma olo.

Kävin aamulla Aberdeenin yliopistolla moikkaamassa toista suomalaista Idaa (joka puoliksi asuu siinä mun Tampereen kesäkämpän naapuris!), joka kiltisti lainasi mulle tuon kurssikirjan nyt sitten vielä koko viikonlopuksi. Sen jälkeen tuliin kotiin kokeilemaan ja ihailemaan uusia, ihania, sopivia, herkullisen värisiä bikineitäni. Sitten pikaisesti zumbaan, joka viime kertaisen hyvän kokemuksen jälkeen tiputti taas maan pinnalle; zumba ei ole meikäläistä varten. Mieluummin hakkaan toisia (tai heidän pistehanskojaan) nyrkkeilyssä ja nostan rautaa, kuin keikuttelen välillä liiankin haastavia kuvioita +40v (vai oliko se +80?) naisten seurassa. Not fun, kun ei ne kokeneet keski-ikäisetkään pysyneet menossa mukana. Noh, sainpahan ainakin vähän hikeä pintaan.

Sitten sadan pyramiidipasianssin jälkeen kiinni kirjaan. Siitä on nyt noin 4-5 tuntia ja vihdoinkin voin huokaista, koska olen käynyt ne hurjat neljä kappaletta läpi, jotka olinkin päättänyt lukea. Mutta lukeminen perjantai-iltana lauantain tenttiin on kamalan haastavaa, etenkin jos kaikki Suomesta päivittelevät kisastudio fiiliksiään. Joten välissä tuli pelattua toiset sata pyramiidipasianssia (on muute niin koukuttava, että oksat pois) ja leivottua skonsseja. Namm, niistä tuli parempia kuin koskaan ennen. Tavoitteena on nyt siis tyhjätä ruokakaappeja tässä tulevan 8 päivän aikana ja tämmöiset extemporee-leipomiset auttavat asiaa hyvin. Herkkuskonssien avulla jaksoin sitten kerrata vielä kaiken ja jättää kasan papereita odottamaan aamua. Huh, onneksi huomenna on tämä kamalin tentti ohi ja sitten onkin 6 päivän tenttitauko.

 


Ensi viikolla tulen ravaamaan ravintoloissa (itseasiassa huomisesta lähtien, jee), käymään ainakin parissa leffassa ja siivoamaan. Ainiin ja lukemaan lakia. Laukut on aikalailla jo pakattu täyteen, koska pelkään yhä niitä kiloja ja punnitsen jatkuvasti. Tavaraa menossa roskikseen ja kirpparille. Koeviikot ovat tehokkaita, ihan joka mielessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti