torstai 17. toukokuuta 2012

Pitsakeskiviikko

Eilinen meni Iidalla pitsaa tehden ja sitä syöden sekä muuten vaan hengaillen. Kotiin tullessa iski pieni paniikki koskemattomista skottilainmonisteista, kun se lauantain tentti lähestyy uhkaavasti. Tänään lupaan tarttua niihin, niin ja jopa lukea. Tuntuu vaan niin turhalta, kun tiedän, etten ole jäämässä Skotlantiin ja nämä lakiasiat eivät päde sitten missään muualla, osittain kyllä Englannissa, mutta en sinnekkään ole menossa näillä näkymin.

Niin, pitsaa. Se maistu hyvältä, vaikka sen ulkonäkö saattoi hieman hämätä. Don't judge the book by its cover ;)


 
 
 

Oon muute kokenu parit pakkauspaniikit tässä ja nyt sitten olen järjestänyt laukkuni niin, että tarvittaessa voin vetää muutamat neuleet, takit ja housut päälle. Olen varmaan aika näky, jos lentokentän täti ei salli muutamaa ylimääräistä kiloa.. Apuaaa, pian sitä mennään!

5 kommenttia:

 1. Apua, tuli kauhee himo itsetehtyyn pitsaan :) Ja samalla otsikosta jäi soimaan päähän se ärsyttävä "pitsaperjantai" mainos jota näytettiin Suomes joku pari vuotta takaperin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä mainoksesta mullekkin tuli mieleen toi otsikko :D

   Poista
 2. Itse tehty pitsa on taivaallista, tosin joskus se ei ulkonäöllä koreile, mutta maku on aina kohdallaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttu tunne :) mutta makuhan se tärkeämpi on! en kyllä ehkä ihan kaikille vieraille tarjoaisi tuon näköistä pitsaa, mutta itselle maistuu!

   Poista