tiistai 8. toukokuuta 2012

Plaaplaa

Nyt kun olen saanut taottua päähäni jotain lauantain tenttiä varten niin ajattelin nollata hetken aikaa. Huomasin myös addiktoituneeni erilaisiin pasiansseihin. Ne ovat erittäin viihdyttäviä, aikaa vieviä ja no, niillä ei onneksi ole mitään tekemistä consumer behaviourin kanssa. Vielä vähemmän huomisen econtentin kanssa. Eli hyvästi perus Pakkaan & siivoan-virikkeet tenttiviikolle, minä pelaan nyt pasianssia. Paitsi, että pakkaillessani löysin viime vuoden markkinoinnin kirjan, joka osoittautui mainioksi kirjaksi tenttiä ajatellen eli pakkaamisessakin on puolensa.

Tämmöiset tenttiviikot ovat oikeastaan ihan kivoja. Tänään jumppaan kävellessäni en edes muistanut onko tänään maanantai vai tiistai. Kunnes tajusin, että uusin Gossip Girl tulee ma-ti yönä ja katsoin sen juuri aamulla. Niin ja tänään tulee Iholla. Ja viime yönä tajusin, että ensimmäistä kertaa elämässäni oon täysin stressitön koulun ja tenttien kanssa. Olen aika hyvin opiskellut, mutta myös uusi Menee miten menee-asenteeni auttaa tässä. Ja tällä hetkellä stressaan muutenkin mieluummin muita asioita. Jos en pääse läpi (näin ei ole vielä koskaan elämässäni käynyt) niin voin tulla Aberdeeniin shoppailureissulle samalla kun tulen tekemään tentit. Ja näinä vapaapäivinä voi urheilla koska haluaa, syödä aamupalan koska haluaa ja elää semmoista elämää, jossa ajalla, päivällä ja rytmillä ei ole väliä. Paitsi kunhan muistaa mennä tenttiin oikeana päivänä. Ja tämmöisestä rentoilusta johtuen huoneeni näyttää nyt tältä.

 
 

Mielestäni tämä on ihan hyvä tapa, kun kävelee huoneeseen niin ei pääse noita kirjoja ja papereita pakoon (paitsi tähän koneelle, kun olen selin sänkyyn).

Eli samaa kuivaa arkea. Countdown laskurini näyttää 11 kokonaista päivää, käsittämätöntä. Varasin tosiaan nyt 20 kilon matkalaukun lennolle ja pakkasin sinne jo 10 kiloa tavaraa. Uskon saavani kaiken mahtumaan, taas kerran. 

Noniin, nyt on taas avauduttu turhaakin turhemmista asioista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti