lauantai 5. toukokuuta 2012

Roadtrip to Isle of Skye - Päivä 1

Saavuttiin reissusta noin pari tuntia sitten ja olen tässä nyt istuskellut käymässä näitä lähes tuhatta kuvaa läpi.. Ja no, nyt on (luku)loma, aikaa ja uneton olo, niin ajattelin kirjoitella ensimmäisestä päivästämme. Takana on siis huikeat yli 1200 kilometriä läpi vuorien, ohi järvien kohti Isle of Skyetä ja takaisin. Ja nyt voin suoraan sanoa, että Skotlanti on käsittämättömän kaunis ja vihdoinkin tämä kauan odotettu reissu on tehty ja yksi unelma taas toteutettu.

Keskiviikkoaamuna haettiin autot ja lähdettiin matkaan hieman yhdeksän jälkeen. Ajoimme siis lähes toiselle puolelle, Fort Williamiin ensimmäiseksi yöksi. Matka meni hyvin, lukuunottamatta pieniä eksymisiä reitiltä (nekin osoittautuivat mainioksi virheiksi, kun bongattiin mahtavia maisemia). Aurinkokin jaksoi paistaa koko päivän ja lämpöasteet varmaan ylittivät taas yli kahdenkymmenen. Aberdeenissä kuulemma oli synkkää.

Queens point
 
  

Olimme Fort Williamissa noin viiden aikoihin ja lähdimme vielä käymään Harry Potterista tunnetulla Glenfinnan Viaductilla. Osa porukasta kiipesi märkää ja rapaista polkua ylös, josta aukesi huikeat maisemat.

 
  

Yövyttiin Fort William Backpackersillä, josta saatiin yksi kokonainen dormitory käyttöömme. Paikka oli hieman suttuinen, mutta sopi aivan mainiosti yhdeksi yöksi. Seuraavana aamuna jatkui sitten matka Isle of Skyelle..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti