maanantai 14. toukokuuta 2012

Viimeinen viikko

Se on nyt sitten virallisesti viikko jäljellä, tai oikeastaan alle viikko. Käsittämättömät 6 päivää jäljellä ja vihdoinkin voin sanoa, että tällä viikolla olen menossa kotiin.

Kuulostaa siltä, että päiviä on laskettu, mutta ehei, kun ei niiden tahdissa pysy mukana! Ensin oli 10 ja sitten muka vain 6. Mitä niille välissä oleville kävi? I guess seven eight nine (seven ate nine hehehe). Jeps, maanantaiaamun huumorin taso ei voi olla korkeampaa, kun heräsin säikähdyksellä puol 8, että olen missanut kuukauden kohokohdan eli hieronnan. En sitten kuitenkaan ollut, mutta en vain saanut enää unta, kun nälkä kurni mahassa.

Eilen raahauduin salille, jossa ihan huomaamattani unohtui kerrankin ihan kaikki. En tiedä olinko jossain väsymystilassa, mutta päivän lisäksi unohdin jopa tekeväni treeniä ja ehkä siksi se olikin niin mukavaa. Illemmalla kävin Iidan kanssa katsomassa Dark Shadows leffan eli sen Tim Burtonin mustaahuumoria sisältävän vampyyri & Johnny Depp leffan. Ja oltiin muuten ihan VIP-katsomossa, kun muuten se oli kerrankin ihan täynnä. Niin ja se oli hyvä elokuva! Kaikki yliluonnollinen aina hieman pelottaa mua ja en kamalasti tykkää vampyyrijutuista, mutta Iida tykkää ja onneks ehdotti tonne menoa. Tosi hyvin tehty leffa. Ennen sitä käytiin vielä teellä ja sitten toisella teellä ja porkkanakakulla. Niin ja sen kahvila tarjos meille ilmasen sandwichin, ku se oli menossa juuri kiinni ja ne ei voinu pitää niitä leipiä huomiseen. Nytpä tietää mihin aikaan päivästä sinne kannattaa mennä kärkkymään ilmasta ruokaa, heh.

Tänään hieronta (aahh, niskat huutaa apua) ja leffa&illallinen round 2 Larissan seurassa. Tänään olisi vuorossa The lucky one eli lällyä romantiikkaa. Kävin myös vähän aikaa sitten katsomassa Salmon Fishin in Yemen-leffan sekä American Pien. Nyt on kamalasti tulossa hyviä leffoja ja odotan mitä Suomen leffatarjonnalla on annettavaa kunhan vain pääsen kiinni siihen mitä siellä nyt pyörii.Se kyllä harmittaa, että Suomessa leffoissa käynti on oikestaan rahallinen ryöstö ja siellä ei tule kaikkia leffoja edes teattereihin.


Oikein mukavaa alkavaa viikkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti