tiistai 26. kesäkuuta 2012

Jee, alet!

Taas käynnistyi yksi vuoden kohokohdista eli alennusmyynnit. Rakastan alennuksia, tarjouksia, halpoja hintoja ja yleensä huijaudun helposti ostamaan kamalasti tavaraa, koska "ovathan ne alennuksessa ja näin säästän". Äiti joskus totesikin, että eihän tällä tavalla säästä, kun sitten tuhlaa kaksin kerroin, kun alennukset alkavat. Niin, tottahan se kyllä on.

Tajusin siis alennukset sunnuntai-iltana ja olin valmis lähtemään jo eilen Ideaparkiin. Hillitsin kuitenkin itseni ja odotin vapaapäivääni. Tänään sitten menin sopivasti aamutuimaan ennen pahimpia ruuhkia. Löytyihän sieltä iiiihana Mangon vaalea pitsimekko (kuvassa vas.) serkun rippijuhliin sekä kokoa liian suuri hame (oik ylä). Oli vaan liian ihana, että olisin voinut olla ostamatta. Löysin myös lyhyemmän bleiserin ja huivin henkkamaukasta.


Kuvassa näkyvä musta mekko jäi vielä kummittelemaan mieleeni. Olisin ostanut, jos olisin keksinyt edes yhden käyttötarkoituksen. Sinne se nyt jäi. Näiden lisäksi kokeilin Mangossa ehkä noin 15 muuta vaatetta. Oli meinaan koko kauppa alennuksessa! Nyt tekisi mieli lähteä vielä kiertämään keskustaan ihan samat kaupat, mutta ehkä joku toinen päivä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti