tiistai 12. kesäkuuta 2012

Maalla maalailua

Tää vanhempien luo tuleminen aiheuttaa aina jonkin sortin DIY-kuumeen (suomeksi siis tee-se-itse -kuume). Täällä kun löytyy vaikka minkälaista konetta ja maalia ja välinettä ja lähes koskaan ei tarvitse ostaa mitään. Tällä kertaa oli tarkoitus maalata pari tuolia, mutta kriiseilen vieläkin lakanpoiston kanssa, niin tämä taitaa nyt jäädä tällä erää. Se tuleva muutto ja kämppä (ensin pitäs löytää se..) kuumottelee ja pääni on täynnä ideoita!

Koristelin muutaman lasipurkin maustepurkiksi. Nappaan nyt vain mukaan kaksipuolisen teipin, paperit ja kynän, että voin sitten väkerrellä samanlaisia lisää tarvittaessa. Lasipurkkejakin täältä kotoa löytyy säkkikaupalla niin ei tarvitse alkaa kiskoa pilttiä tai mennä dyykkaamaan lasinkeräykseen.


Maalasin myös tämän vanhan laatikon kolme kertaa ja tarkoituksena olisi vielä hioa pinnasta vanhahtava kunhan se on kuivunut kunnolla. Mua ei haittais, jos tuo vihreä väri hieman pilkahtelisi alta. Katsotaan miten käy. Tämä toimii hyvin alustana isommalle kasville ja pienenä säilytyspaikkana vaikka vanhoille lehdille.


Päässäni tosiaan on vielä kasoittain muita ideoita.. Ajattelin tehdä (iskän ohjeistuksella) vanhannäköisen lehtitelineen, maalata ne tuolit ja kunnostaa yhden pöydän, josta puhuin jo tammikuussa. Muuttoon on onneksi vielä pari kuukautta, että ehdin tehdäkkin kaiken tämän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti