tiistai 24. heinäkuuta 2012

Muuttunut mielikuvitus

Muistan, kun lapsena vihasin piirtämistä. Tai no eihän kukaan lapsi sitä niinkään vihaa, mutta kun tulin siihen pisteeseen, että piti koulussa yrittää piirtää opettajan ohjeiden mukaan taikapuu tai metsänhenki, niin en millään osannut. Päädyin sitten usein piirtämään hyvin samantyyppisiä aiheita, etenkin jos kerran koin onnistuneeni, sillä mielikuvitukseni ei vain riittänyt. Muistan etenkin teini-iästä riparipäivän, kun meidän piti piirtää joku mustalammas meets valkoinen lammas raamatun tekstin mukaan ja en millään saanut siihen paperille yhtään mitään. Piilotin epätaiteellisuuteni teiniangstiin ja väitin vaan, että tämä on siis niiiin turhaa.

Nyt näin vanhempana olen löytänyt jonkun piilevän mielikuvituksen ja taiteellisen puoleni. Löysin eilen niitä puisia laatikoita aitasta ja tänään perityn peilipöydän laatikosta isän tädin virkkaamaa pitsiä. Yhdistin heti ne kaksi yhteen. Sitten autolla ajaessa tehtiin äkkipysähdys, kun päätin haluavani ojassa olevia heiniä tulevaan kylppäriini. Onneksi äiti säilöö takakontissaan puutarhasaksia (jep, minustakin outoa).Hetkellisten ideoiden lisäksi olen bongaillut lehdistä kaikenlaista. Taulukollaasi on must have, mieluiten vielä suorakulmiona. Taidan jopa piilottaa sekaan juuri ostamani kellon sekä jonkun peilin, kutenalla olevassa kuvassa. Huomenna sitten Vaasaan huonekalukaupoille miettimään miten toteuttaa sänky alkoviin, jonka koko on pienempi kuin yksikään sänky.


Pahoitteluna aiheet muutosta. Elämässäni tällä sekunnilla ei pyöri mitään muuta. Paitsi pientä jännitystä uudesta työstä, uudestä ympäristöstä ja siitä, että pian minä asun yksin niinkuin olen haaveillut viime syyskuusta asti aamuin illoin! Eiku oho, nämäkin asiat liittyvät muuttoon. You got the point, muutto muutto muutto.

4 kommenttia:

 1. Sit kun oot kotiutunu, mennään heti kahville ja saat esitellä sen kämppäs! :D

  VastaaPoista
 2. Selvä! Siitä kämpästäki voi tulla pieni ikuisuusprojekti :D

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä tälläisiä sisustusjuttuja on kiva lukea! Varsinkin kun teet/kunnostat itse paljon juttuja mikä on mun mielestä ihan huippujuttu! Mulla on itsellä pari kunnostusprojektia ollut käynnissä jo pidemmän aikaa, mutta ne tuntuu nimenomaan olevan ikuisuusprojekteja..:D

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla :) tuntuu siltä, että osaan ehkä sitten arvostaa noita 5 kertaa maalattuja tuoleja tai tuskalla hiottuja pöytiä enemmän kuin kaupasta ostettuja. Paljon tietty tulee ostettua, mutta kunnostuksessa on sitä jotain. Ps. Ikuisuusprojektin saa toteutettua vain aloittamalla :D Been there, done that..

  VastaaPoista