keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Stressless life, I'm so ready for you

Tajusin tänä iltana jotain hyvin olennaista makaillessani meidän hiljaisessa ja rentouttavassa saunassa. Minulla on vihdoinkin harjoittelupaikka sekä asunto. Viime keväänä lupasin kuuta taivaalta, että asiat järjestyisivät ja sitten myöhemmin vain odotin juuri tätä heinä-elokuun vaihdetta, että asiat olisivat järjestyksessä. Eli osa minusta siis uskoi, että kaikki tulee järjestymään. Ja niin tässä taas kerran kävikin.

Asunnosta en tällä hetkellä vielä puhu enemmän kuin, että semmoinen on. En nimittäin ole sitä nähnyt kuin kuvista, mutta soppari on. Yksi sanoisi, että oletpa uskalias, toinen ehkä syyttäisi tyhmäksi. Jossain vaiheessa vain heräsin siihen faktaan, että vaihtoehdot ovat vähissä ja kun hyvä osuu kohdalle niin on vain toimittava. Vaikka onhan tämä hieman riskialtista. Kämpästä siis enemmän muuttopäivänä 11 päivän päästä.

Eli vihdoinkin elämäni on rauhoittunut ja stressi kadonnut. Tietysti tuleva jännittää, mutta sitä ei niinkään tarvitse stressata. Konkreettiset asiat kun ovat kunnossa niin toivon, että elämä vain rullaa omalla painollaan. Vaikka siis asuntokin on ollut tiedossa jo viikon, niin vihdoinkin kaikki tämä kolahti päähäni ja sisäistin sen, että tämä on se hetki jota olen niin kamalasti odottanut ja tämä on se hetki, kun voin hetken hengittää ja hymyillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti