tiistai 31. heinäkuuta 2012

When one door closes, another one opens

Tänä aamuna raahasin viimeisetkin tavarani pois kesäasunnosta ja siivosin huoneen. Outoa miten kesä on vain hujahtanut ohi ja taas on muutto meneillään. Tällä hetkellä istuskelen väliaikaisessa majapaikassani ja odotan sunnuntaita, kun oma autoni tyhjenee tavaroista ja pääsen siirtämään omaisuuteni taas yhteen väliaikaiseen asuntoon. Ja vaikka olenkin innoissani niin vähitellen jonkunlainen pelko ja jännitys alkavat hiipiä esiin. Jännittää uudet kuviot sekä uusi työ ja tämähän on ihan normaalia. Normi jänskätyksen lisäksi sitten ehkä pelottaa yksinäisyys ja se, että en sopeudukkaan Helsinkiin ja kaipaan Tamperetta, näitä ihmisiä ja tätä elämää. Eli elän taas kerran innostuksen ja pelon rajamailla. 

Tuntuu, että olen elänyt koko kesän tähdäten vain tähän muuttoon ja tulevaan uuteen elämään. Ja tämä harmittaa, koska kesä on nyt ollut tavallaan pettymys. En ole tehnyt oikeastaan muuta kuin töitä ja vapaapäivinä käynyt Helsingissä tai vanhempieni luona maalailemassa ja askartelemassa. En ole istuskellut terasseilla, nähnyt kavereita tarpeeksi, uinut tarpeeksi. Ja tottakai on ollut kiva käydä Pohjanmaalla, kun kerrankin voi ja tutustua Helsinkiin, mutta tuntuu, että jotakin on jäänyt uupumaan tästä kesästä. Toivottavasti ehdin sitten Helsingissä nauttia vielä hetken auringonsäteistä, koska tulevat kaksi viikkoa ovat harvinaisen täynnä töitä.


Yhdestä asiasta olen tällä hetkellä kuitenkin erittäin onnellinen. Tänä vuonna mun ei tarvii lähteä minnekkään kovin kauas. Ei Turkkiin, ei Skotlantiin, ei minnekkään meren toiselle puolelle. Saan olla siellä missä on paras olla :)2 kommenttia:

  1. Olen seurannut sun blogia jo pitkään. Itse olen muuttamassa Aberdeeneen opiskelemaan (siis mitä todennäköisemmin) syyskuussa ensimmäistä kertaa, ja blogistasi olen saanut jo hyvät ensivaikutelmat Skoteissa asumiseen. Se ei selvästikään ole aina ruusuilla tanssimista. Jatkan kyllä blogisi lukemista jatkossakin, kirjoitat niin ihanan aidosti!

    Paljon tsemppiä muuttoon!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Amanda :) se on upea kokemus ja en todellakaan jättäisi menemättä jos saisin valita uudelleen. Mutta kai se vaan on kaikkialla niin, että välillä on vaikeampaa. Hyvää Aberdeen syksyä sinulle ja ehkä joskus törmätään :)

    VastaaPoista