torstai 2. elokuuta 2012

And I am feeling goooood

Onpas ollut pitkä päivä! Heräsin tänään jo kuudelta, vain 4h unien jälkeen ja suuntasin kohti rautatieasemaa ja Helsinkiä. Siellä sitten kävin varmistamassa asuntoni olemassaolon, sopivasti näin 2 viikkoa sopparinkirjoituksen jälkeen. Olihan se juuri semmoinen kuin kuvissa näyttikin. Se ei todellakaan ole uusin ja kaunein mahdollinen asunto, mutta tiedän saavani siitä erittäin kodikkaan omilla tavaroillani. Ja loppujen lopuksi, tämä on taas vain väliaikaista ja olen erittäin iloinen, että minulla ylipäänsä on asunto. Tänä vuonna uutisissakin on puhuttu asuntopulasta ja voin todeta itsekkin näyttöjen jälkeen, että kilpailu on todella kovaa. Eli kannatti siis ottaa riski ja vuokrata se kämppä vain kuvien perusteella. Nyt en vain millään malttaisi odottaa sunnuntaihin ja muuttoon! Sen jälkeen pitäisi odottaa vielä viikko, että pääsen kunnolla laittamaan kaiken paikoilleen ja muuttamaan asunnon kodiksi.


Helsingissä vietin vain pari tuntia, jotta ehdin neljäksi takaisin Tampereelle ja illaksi töihin. Ilta oli aika mielenkiintoinen, kiitos Red hot chili peppersin keikan. Keikan aikana oli kovinkin hiljaista ja tadaaaaa, 30 min keikan jälkeen kaikki yhtäkkiä halusivat olutta ja ruokaa. Onneksi siinä vaiheessa ehdittiin kärsiä enää alle tunti, kunnes sitten pilkku välähti.

Mulla on aika suhteellisen helpottunut olo juuri tällä hetkellä. Mulla on työ ja varma asunto. Tie tähän pisteeseen ei todellakaan ole ollut helppo, mutta nyt voin avaimet kädessä ja sopparit kourassa huokaista oikein olan takaa. Oon myös saanut hoidettua edellisen poismuuton sutjakasti ja tuntuu, että edessäpäin on vain kaikkea jännää. Odotan niin paljon sitä asunnon laittamista, työn vaihtamista ja uusia tuulia. Kirsikkana kakun päällä on huominen vapaapäivä. Yep, I am feeling goooood! Nyt toivotan hyvää yötä, vaikka ei vielä näin 20 valvotun tunninkaan jälkeen väsytä.

Kuvituksena toimii tulevan asuntoni pohjapiirros. Siinä on (sänkyä pienempi alkovi), avara ikkuna, erilliset suihku ja vessa. Juuri semmoinen sopiva ja pieni koti :) Ahhh, hymy on nyt herkässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti