maanantai 20. elokuuta 2012

Elämää ei sen enempää

Tällä hetkellä istun varmaankin töissä ja vaikka työnkuvaani kuuluukin olla facebookissa (ei kyllä omilla tunnareilla) ja käyttää googlen toimintoja niin en silti ole alkanut siellä bloggailemaan! Vaikka voisihan sen lounastauon niinkin käyttää.. Tämä postaus on nyt kuitenkin ajastettu eilen pienissä endorfiinihuuruissa. No ei nyt sentään, kävin vaan hieman nostelemassa rautaa pitkästä aikaa.

Nyt on siis aika jepajee-fiilis, kun hommasin piiiiitkän tauon jälkeen 3 kuukauden salikortin semmoselle bodarisalille tohon kilsan päähän. Bodarisalit on aika jees, kun ketään ei kiinnosta onko sulla Niken vai iskäs vanha t-paita päällä ja että nostatko sä penkistä 200kg vai 2kg. Niitä kiinnostaa vaan omat lihakset ja se sopii mulle! Kunhan ei törmätä saunanlauteilla, voi olla meikäpoikalla pari (sataa) prossaa enemmän rasvaa kehossa. Anyways, nyt on taas tarrattu arkeen kiinni sitten oikein kunnolla. Oisko se sit kesäkuntoon 2013, kun tää kesä vähän feilas?


Kuvituksena toimii uusi hylly ja kuvakollaasi. Haluaisin vielä laajentaa kollaasia, mutta jo nyt osasta puuttuu kuva. Onhan tässä vuosi aikaa!

Ps. Älkää ahdistuko liikaa parista vinossa olevasta taulusta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti