tiistai 14. elokuuta 2012

Iha jees päivä töissä

Eilinen oli hyvä päivä töissä, mutta uskallan väittää, että tämä päivä oli ehkä hitusen parempi. Onneksi sain raahattua itseni toimistolle jo vähän ennen kasia, niin pääsin kokemaan jotain ihan uutta ja uskomatonta! Olin juuri ehtinyt istahtaa alas perehtymään taas digimarkkinoinnin mielenkiintoiseen maailmaan (ei muuten oo oikeestikkaan sarkasmia!), kun joku tuli meidän kerrokseen kyselemään, että josko joku olisi kiinnostunut siitä Dinner in the sky-jutusta ja asiasta enempää tietämättä nostin käden ylös muiden mukana. Lähtö tulikin aika pian, koska meille oli aika reilun tunnin päähän. Ei tämä kai ihan arkea sentään tuolla firmassa ole, mutta kiva, kun on paljon asiakkuuksia. Niin ja kyseessähän ei ollut mikään dinner todellakaan, mutta pientä naposteltavaa, skumppaa, 45 metriä tyhjää jalkojen alla ja lievää alkupaniikkia. Dinneriäkin saa, jos oikeaan aikaan sattuu menemään (ja on valmis maksamaan hieman alle 200e)
Päivän aikana sain myös päivitettyä tietoni maistraattiin ja haettua sen matkakortin. Työmatkani kävelyineen kaikkineen kestää nykyään metrolla noin 15min. Not bad!

Ps. Kuvat on ehkä hieman kyseenalaisia, kun ne on otettu puhelimella ja siellä yläilmoissa ei kovin paljoa uskaltanut sen kanssa taiteilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti