sunnuntai 5. elokuuta 2012

Muuttopäivä

Tällä hetkellä istuskelen puhelimeni netin turvin Helsingissä, Kalliossa, uudessa ihanassa asunnossani. Äiti ja iskä nappas mut aamulla Tampereelta kyytiin ja suunnattiin suuren lastin kanssa kohti uutta kotia. Muutto meni suht sutjakasti ja nyt vihdoinkin kaikki tavarat, vaatteita lukuunottamatta, ovat löytäneet paikkansa. Tietysti kämppä on vielä erittäin kesken, koska haluan seinille paljon tauluja, ainakin tämän aiemmin puhumani taulukollaasin. Myös vessaan kehystän kaksi Istanbulissa ottamaani meriaiheista kuvaa. Niiden lisäksi pöydän päälle tulee se suurempi juliste, kunhan ensin teetän ja muutenkin on vielä pientä hiomista. Mutta tässä vaiheessa voisin sanoa, että onpas mulla juuri semmoinen kämppä josta olen haaveillut. Onhan tämä tosiaan hieman kulahtanut asunto, mutta silti niin kovin ihana :)

Asunto on tosiaan sisäpihalle päin ja olen koko päivän ihastullut ikkunalaudoilla ja pienillä parvekkeella istuskelevia ihmisiä. Kunnon kesämeininki.


Kuvien laatu on taas hieman kyseenalainen, liekö syynä hitaampi netti vai pokkarin suttuinen linssi. Kuitenkin selvää saa. Lähden siis huomenna aamulla junalla Treelle, jossa pitäisi vielä viikko koittaa olla. Miten tämä kaikki tuntuu jotenkin niin suurelta muutokselta? Vuosi sitten olin kuitenkin lähdössä Istanbuliin. Ehkä se johtuu vain tästä kauan kestäneestä odotuksesta.

Taidan nyt lähteä kävelylle nauttimaan ilta-auringosta ja uudesta ympäristöstä!

3 kommenttia:

 1. Heiiii tosi kivalta näyttää! Koska saa tulla käymään?! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Ens viikolla? :) oon vaan nyt yhen yön täällä ja sit ens su pysyvästi.

   Poista
  2. Joo vois sopii ens viikko vois käydäkii! Pitää vaihella puhelinnumerot ja sopia vaikka fbs:ssa sitten tarkemmin :)

   Poista