maanantai 20. elokuuta 2012

Pitsasunnuntai

Eilinen päivä oli oikein mukava. Hakkailin nauloja seinään ja sain kuvakollaasin valmiiksi (siitä kuvia myöhemmin). Tämän lisäksi tehtiin pikavisiitti Itäkeskukseen ostamaan Sotkasta hylly. Illalla sitten suunnattiin paljon puhuttuun Vapianoon syömään ja leffaan kattomaan Miss Farkku Suomi.


Vapianon pitsa oli ihan hyvää, mutta saatiin odottaa sitä hieman reilu puoli tuntia. Tämä kyllä onneksi kerrottiin meille heti alussa, jonka takia se ei tietysti haitannut. Vapianohan toimii kuten Bravuria, jossa kävin viime viikolla lounaalla. Tullessa saadaan kortit, sitten mennään eri tiskeille tilaamaan ruoka ja jokaisella tiskillä ladataan kortteihin se ruoka/juoma, jonka tilasi. Koska eihän siihen voi tietenkään jäädä puoleksi tunneksi odottamaan sitä pitsaa niin mukaan sai värisevän laitteen, joka ilmoitti ruuan ollessa valmis. Oli ihan kiva, että olin saanut kokeneemmilta koulutuksen näihin tämmöisiin rafloihin jo siellä Bravuriassa niin en ollut ihan suu auki. Toinen asia joka ehkä hieman häiritsi oli ne pöydät. Ravintolasta puuttui pienet pöydät ja moni jakoi pöytiä toistensa kanssa. Itse tykkään ehkä ns. intiimimmästä ruokailusta. Saimme kyllä sitten napattua 4 hengen pöydän, johon kukaan ei tunkenut viereen. Ruoka oli  hyvää, hinnat sopivat ja tuoreet yrtit pöydissä suurta plussaa! Niin ja se leffa oli ihan hyvä, perussuomileffa meininkiä eli onnellinen loppu on vain haavetta.

Näihin kuviin ja laiskoihin tunnelmiin on hyvä lopettaa. Lähden nyt nimittäin hankkimaan salille jäsenyyden. Ravasin tuossa kolme salia läpi töiden jälkeen ja valitsin parhaimman (eli kalleimman). Kauas on menty niistä luksus-Elixioista ja pintaliitojumpista. Nyt kelpaa verkkarit, isot lihakset ja kunnon rauta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti