sunnuntai 19. elokuuta 2012

Sisustusviikonloppu

Tämä viikonloppu on mennyt pääasiassa IKEAssa ja poraillessa ja siivotessa ja suunnitellessa. Nyt mulla on kasassa ihana eteinen ja kylppäri sekä vielä keskeneräinen huone. Kun eteinen eilen illalla valmistui niin ravasin siellä vähän väliä ihailemassa. Ideana oli siis saada kengät jonnekkin ja mietin tavallista kenkätelinettä. IKEA ratkaisi tämänkin ongelman ahtaassa eteisessäni. Nyt se on iiiihana.


Myös pöydän päälle kaipasin jotain ja kyselinkin teiltä silloin, että minkä julisteen laittaisin. Silta-kuvaa lataillessani palveluun, jossa olisin sen teettänyt, se alkoi herjaamaan kuvan alhaisesta resoluutiosta. Se sitten jäi ja päätin kehystää yhden Turkista tuomista julisteistani. Silta-kuva päätyy kyllä sitten toiselle seinälle hieman pienempänä.

Niin ja sitten se kylppäri. Laitoin seinälle kaksi kuvaa Prinssien saarien reissusta viime lokakuulta. Laitoin myös nurkkaan äitin kanssa keräämiämme heiniä. Vessa on pieni, mutta oikein kiva.


Näiden juttujen lisäksi ostin IKEAsta kasan kehyksiä, jotta voin toteuttaa kuvakollaasin. Ostin myös kasveja, maljakon ja ruukkuja. Mummolta löytyi sitten pari kivaa vanhaa matkalaukkua ja purkkeja.


Kun tietää mikä oli asunnon lähtökohta niin osaa arvostaa tätä ihanuutta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti