maanantai 13. elokuuta 2012

Tänään oli se päivä

Mulla on aika optimistinen olo; kiva uusi työ, kiva asunto, kivat työkaverit, kiva kaupunki, kivasti jännää ja uutta. Optimismin lisäksi tunnen myös hieman väsymystä. Olisi tehnyt mieli heittää kamera olalle ja lähteä kulkemaan tuonne Hakaniemen rantaan, vaikka tuuli kyllä tuulee, mutta jalat ei vaan jaksa.

Nukuin myöhästymispainajaisten takia aika heikosti ja voin kyllä todeta, että iltaduunista aamutyöhön vaihtaminen ei onnistu ihan niin smoothisti kuin voisi toivoa. Päätin silti kävellä töihin tuon 40 minuutin matkan, sillä paistoihan ulkona aurinko (ja en halua maksaa kertalippuja!). Kaikista oudointa tässä päivässä oli se, että en jännittänyt missään vaiheessa. Illalla ei jännittänyt ja muistan, kun aamulla ensimmäinen ajatus oli, että ooh, today is the day! ja silti ei jännittänyt. Koko päivä oli perehdytystä ja kasa uusia nimiä. Käytiin myös muutaman harjottelijan ja kesätyöläisen ja vakkarin kanssa lounastamassa. Aika kiva, kun pääsi jo noin nopeasti edes hieman juttelemaan työkavereiden kanssa muustakin kuin työstä.

Nyt vain tuntuu siltä, etten jaksa odottaa, että mitä tämä vuosi tuo tullessaan! Tai että mitä kaikkea uutta osaankaan vuoden päästä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti