keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Kiitos, ihan hyvää kuuluu

Haluaisin niin kovasti nyt jutella jostain jonkun kanssa jotenkin. Ja koska olen tosiaan yksin kotona, niin juttelen teille. Asiaakaan ei kyllä sinänsä edes ole.

Eilen illalla kävin taas pitkällä lenkillä, nyt oli vuorossa Seurasaari. Nättiä sielläkin, nätti sää, nätti meri, nätti auringonlasku ja yksi puuskuttava Jenni. En siis ole istunut nettini ääressä koko ajan, niinkuin ehkä voisi päätellä viime postauksestani. Lenkin jälkeen tuli uni nopeasti  ja yhdeksän pitkän nukutun tunnin jälkeen heräsin tänään(kin) liian väsyneenä ja stressailin ekaa kertaa töissä, onneksi vain ihan hitusen. Nyt sitten olen istunut kotona, katsonut yhden Housen ja Salkkarit ja paistanut lettuja. Väsyttää, jäätää ja vielä pitäisi jaksaa pari aamua. Huomenna olisi illalla taas yhdet kekkerit ja perjantaina suuntaan sitten viikonlopuksi Tampereelle piiiitkästä aikaa. Miten nopeasti 5 viikkoa onkaan kulunut? Noh, ei kyllä oikeasti kovin nopeasti.


Sain jo taltutettua korkean tiskinvuoren (miten se aina kasvaa niin huomaamatta?) ja vielä pitäisi hieman siivota ja jopa ehkä pakata. Huomenna ehdin vasta myöhään illalla (ehkä pienessä hiprakassa) kotiin ja sitten perjantaiaamuna hitaasti hengitellessä en todellakaan ajatellut pakata. Silloinkin pitäisi olla jo klo 8.30 syömässä aamupalaa yhden firman piikkiin ja kuuntelemassa jotain infoja. Kivaa, kun elämä kuulostaa niin kiireiseltä, mutta to be honest, tää viikko on ollut ihme slow motion -meininkiä. Herää, töitä, syö, urheile ja nuku. Simppeli kaava, mutta alkaa jo ehkä hieman kyllästyttää?

Mitä teille kuuluu?

2 kommenttia:

  1. Ihan hyvää kuuluu sadekuurot vaan ärsyttää kun aina jää se sontikka kotia.. Uusi alku ja uusien tuttavuuksien teko on vähän hankalaa ainakin aluksi, mutta hyvin näytät päiväsi täyttävän! T.Kalliolainen lukijasi. (Olkoon se nimimerkkini sitten)

    VastaaPoista
  2. Oi ihanaaa, joku vastasi kysymykseen! :D niiin, alkukankeutta.. onneksi kerrankin on aikaa sopeutua ja ehkä tämä onkin vasta pohjustusta seuraaville Helsinki-vuosille ;) Helsinki on kiva! Kallio on kiva ;D

    VastaaPoista