keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Lupa nauraa

Tiedättekö, kun on olemassa asioita, jotka haluaisi kokea ja joka vuosi lupaa itselleen, että tämä vuosi on spesiaali ja teen kaikki ne asiat, jotka olen halunnut? Minä tiedän. Lupaan itselleni aina käydä enemmän brunsseilla (olenkohan koskaan edes käynyt?), käydä enemmän keikoilla, käydä enemmän kävelyillä iltoina, kun aurinko laskee.. tai käydä edes kerran katsomassa stand up-keikkaa. Noh, kuten jo aiemmin vinkkasinkin tuossa viikko sitten, niin saimme kuin saimmekin haettua liput maanantaina lounastauolla ja menimme katsomaan Helsingin komediafestareiden (Helsinki Comedy Festival) ekaa esitystä! Jee! Saavutuksen arvoinen maininta. Paikalla oli tietysti Ismo Leikola, jonka näkeminen oli aika mahtava kokemus. Ennen häntä meitä kuitenkin nauratti Ilari Johansson, Marko Kämäräinen ja Tomi Walamies. Osa hyviä, osa vielä parempia. Eiköhän nyt ole vuoden naurut naurettu?

Ennen keikkaa kävimme myös syömässä salaattibaarissa. Harjoittelupaikan lounarietu on nyt vaikuttanut ruokailuuni ja päivässä tulee käytyä ainakin kerran ravintolassa, tänään jopa kahdesti. Ehkä ensiviikolla omat keitot ja salaatit mukaan töihin?


Näin loppulisäyksenä ajattelin kertoa, että alan hieman muokkailemaan ja poistelemaan tekstejä täältä blogista. Tänään töissä kuunnellessani sisällöntuotannosta päähäni iski ajatus tärkeimpien postausten optimoinnista ja tästä seurasi tarve ehkä hieman siistiä tätä nyt aikalailla tasan kolmen vuoden pituista sekasortoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti