lauantai 1. syyskuuta 2012

Shopping equals therapy

Käytiin tänään taas siellä Valtteri-kirppiksellä ja uskallan väittää, että löytöjeni perusteella se oli ehkä paras kirppiskäynti ikinä! Tällä kertaa muistutin itselleni, että talvi on tulossa ja päädyinkin ostamaan valkoisen neuletakin ja ihanan luonnonvalkoisen neuleen, jonka alareuna on hapsutettu. Mukaan päätyi myös syksyisen ruosteen väriset käyttämättömät farkut (ei oikeasti niin kirkkaat kuin kuvassa). Pelkäsin, etteivät ne mahdu päälle, mutta eikö niiden pidäkkin olla hieman napakat aina aluksi ;) ja sitten vielä yhden toiset rennommat housut, jotka totesin aika suuriksi. Ja sitten vielä iiiihana Selected Femmen mekko (ei pääse tuossa kuvassa yhtään oikeuksiinsa). Ja kaiken kukkuraksi kaikki Asokselta tilaamani vaatteet olivat juuuri semmoisia kuin kuvittelinkin ja juuuri sopivan kokoisia! Tänään hepeneitäni hypistellessä muistin taas miten ihanaa on tehdä löytöjä, etenkin kirppari-/alelöytöjä ja miten mieltä kohottavaa shoppailu onkaan!
Olin siis kirppistelemässä Tampereelta tulleen kaverini kanssa. Istuskeltiin myös mun luona, tehtiin salaattia, kiharreltiin hiuksia, lakkailtiin kynsiä ja juteltiin pitkästä aikaa ajan kanssa. Oli kiva nähdä kerrankin jotain kaveria ilman suurempia suunnitelmia. Etenkin viime vuosina on aina ollut niin paljon suunnittelua ja sopimista noiden Tampere-kavereiden kanssa, että tämmöinen on ihan mukavaa. Näemme vielä huomenna ja mahdollisesti ensi viikonloppunakin :)

Luin tänään myös Jari Tervon Laylan loppuun. Olen lukenut sitä aamuin illoin ja nyt hieman harmittaa että se loppui. Uskallan väittää sen olevan henkilökohtaisen top5 best books ever-listani kärkipäässä, koska se oli erittäin realistinen, koskettava ja rankka. Tietysti se, että tapahtumapaikkoina oli Istanbul ja Helsinki lisäsi kirjan arvoa silmissäni. Poimin sen siis viikko sitten sattumalta divarista ja onneksi poiminkin. Eli jos et ole lukenut Laylaa ja tykkäät aika voimmakaista kirjoista niin suosittelen erittäin paljon!

Ilta päättyi hyvään reeniin ja saunaan. Ahh, pieniä arkisia iloja!

2 kommenttia:

  1. Oi ei, mäkin haluun lukee Laylan! Ja millon me nähdään?! Ihan jääny tää homma kaikessa hässäkässä!

    VastaaPoista
  2. Lue Layla, se on HYVÄ! Ehitkö tulevalla viikolla vaikkapa ti tai to teelle? :)

    VastaaPoista