maanantai 24. syyskuuta 2012

Tehokas maanantai

Nukuin tänään pommiin. Tai ainakin periaatteessa, sillä harjoittelijana suositeltiin tulemaan ennen ysiä töihin, vaikka liukuva salliikiin normaalisti kello 10 asti. Noh, heräsin puoli 9 ja olin töissä noin 8.59. Aika ylpeä suorituksestani. Ensimmäiset pari tuntia meni töissä pahemmassa koomassa kuin ikinä ennen ja tiesin jo perjantaina, että siellä minua odottaa yksi kampanjan nettiin lataus. Väsymys ja kamppiksen lataus eivät vain sopineet yhteen ja ajatusten kokoamisessa menikin pieni tovi.

Pääsi sieltä duunista joskus kotiinkin. Kuskasin kauniin chilin-punaisen radio toasterin kotiin ja matkalla kävin vielä hakemassa Asoksen paketin Hakaniemen postista. Peplumhelmainen paita ei ollukaan niin hyvä kuin ajattelin, mutta kun tajusin palautuksien Suomesta maksavan minimissään 10 euroa, niin päätin pitää tuon noin 17 euroa maksaneen paidan. Yksi syy siis ikävöidä Brittejä on Asoksen ilmaiset palautukset. Nyt siis lakkoilen Asoksen suhteen kunnes palaan Skotteihin. Tilasin myös kellon, joka on onneksi suhteellisen ok.

Illemmalla raahasin itseni salille, jossa vedin yllättävän hyvän intervallijuoksun, vaikka väsymyksestä päätellen olisi voinut olettaa käyvän näin. Toisaalta, intervalleja juostessa vauhti saattaa välillä olla lujakin ja silloin yleensä näytän tältä. (Hehe, hyvät youtube -havainnoillistamiset) Onneksi yleensä kuitenkin käytän juoksuhousuja niin ei hammeen helemat jää vällii. Anyways, reeni oli semihyvä ja huomenna sitten vielä tehokkaammin.


Kattilassa porisi juuri huomisen lounas. Tällä kertaa soppaan uppos kuullotettu sipuli, pakasteparsaa, pakastepinaattia, ruohosipulia, vihanneskuutio, ruokakermaa ja mustapippuria. Näyttää ällöterveelliseltä, mutta oikeasti parsakeitto on yksi sosekeittolemppareistani.

Huhhuh, olipas vuosisadan lifestyle-postaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti