sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Viikonloppu

Arkipäivät aina laahustavat samassa kaavassa, mutta viikonloppuisin sitten tuntuu taas aika loppuvan kesken. Perjantai meni tosiaan toimistolla kuunnelleen eri medioiden esitelmiä ja syödessä ja juodessa. Voitin yhdeltä medialta jopa OBH Nordican radio toasterin!

Tampereella olin vasta joskus kymmenen aikoihin. Eilen sitten käytiin salilla niin, että nyt tuntuu lihaksissa enemmän kuin ikinä ennen ja sieltä sitten kiirehdittiin Telakan jonoon, että saisimme liput Evan&Manun keikalle. Evan&Manun lisäksi siellä soitti Tiiv Helinä, joka meiltä meni ihan ohi sekä Satellite Stories, joka oli oikeastaan aika hyvä. Olin vaan niin jälkifiiliksissä Evan&Manun keikasta, että unohdin keskittyä enemmän. Emme siis olleet ostaneet lippuja ennakkoon ja saimme perjantai-iltana kuulla, että jäljellä on enää parikymmentä lippua. Eli mentiin siis jonottamaan ennen kuutta, jolloin ehdimme juuri saada liput. Keikan jälkeen tuli sitten käytyä Passionissa, jossain Tahmelan pikkupubissa ja Pispalassa lettukesteillä. Hyvä ilta!


Viikonlopun saldo on siis Evan&Manun nimmarit puhelinkotelossani, leivänpaahdin-radio sekä paaaljon ruokaa!

Ps. Eva&Manu oli ihan käsittämättömän uskomattoman hyviä livenä. Keikoilla kiertämättömälle ihmiselle taisi nyt vihdoinkin tulla vastaan bändi, jonka keikkoja pitää alkaa seurata. Seuraavaa siis odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti