sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Pitkästä aikaa Pohjanmaalla

Olen ollut nyt pari päivää aika harvinaisen hiljaa ja tähän on syynä loma metsän siimekseen, eli kotikonnuille. Tämä on ollut todellinen rentoutumisloma: shoppailua äidin kanssa, kaulahuivin kutomista, omenahillon teon opettelua ja lepäämistä. Tänään kuitenkin aktiivisoiduttiin kuntosalin verran.

Tässä kuvia viikonlopulta: omppuhilloa, kuivattuja omenoita siivuina ja ananas-kookossmoothieta.

En ole neljään vuoteen ollut kotona tähän aikaan vuodesta. Tästä johtuen minut valtaa noin tunnin välein tunne, että on vuosi 2008 tai vaikka 2006. Ihme flashbackejä johtuen tuosta säästä, syksyisestä auringonpaisteesta, kylmyydestä, kotoisista tuoksuista ja tunnelmista. Mulla on jotenkin semmoinen syysloma olo, joka sitten yhdistyy automaattisesti tuonne muutamien vuosien päähän. Pimeän aikaan taas luulen, että ulkona on lunta, koska olen käynyt täällä kesän lisäksi vain lumiseen aikaan. Koin myös samanalaisia fiiliksiä Helsingissä ja etenkin Tampereella vieraillessani, mutta nyt täällä Pohjanmaalla ollessa nämä flashbackit ovat tuplaantuneet. Niin outo tunne. Olisipa oikeasti syysloma.

Nyt nautin vielä 6 tuntia maaseudun rauhasta ja sitten alkaa taas neljän tunnin puuduttava matka Helsinkiin. Ja huomenna töihin, yhyyy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti