maanantai 1. lokakuuta 2012

Shop and don't drop!

Viikonlopun shoppausteema oli selkeästi 'paljon ja halvalla'. Eli siis, miten paljon ja mitä voi ostaa 80 eurolla?  No kaiken tämän!
Eli periaatteessa koko vaatekaapin, jos unohtaa housut ja hameet. Kävin eilen taaas duunikaverin kanssa sample salessa/ystävämyynnissä, tällä kertaa Kalasataman lähellä. Mentiin heti kympiksi, kun myynti alkoi ja niin kannattikin, sillä jo siinä vaiheessa rekit tyhjenivät kovaa vauhtia. Mukaan tarttui ICHIn toppaliivi ja -takki sekä BWNY Jeansin villapaita. Kaikki nämä lähti noin -70% alennuksella ja maksoin niistä yhteensä 70 euroa. Etenkin tuo toppaliivi ja -takki saivat minut hihkumaan ilosta ja juuri tämä koko kehon valtaava jesjesjes -fiilis tekeekin tällaisesta aarteiden metsästyksestä sen arvoista. Normaalihinnalla ostetut tuotteet harvemmin aiheuttavat samanlaista tunnetta. Ja jos nyt huomaat ajattelevasi, että 'nojoo, good for you, oisin mäkin mennyt jos oisin vaan tiennyt!' nii ei hätää, esim. Facebookissa pystyy kyylätä tällaisia Ystävämyyntejä ja jo pelkästään googlettamalla "ystävämyynti" voi löytää monta!

Eli jos noihin meni 70 euroa, niin miten sitten saada kaikki loput kympillä? Noh, ei ehkä yllätä yhtään, että kävin taas lauantaiaamuna Valtteri -kirppiksellä. Ostin sieltä kauluspaidan, sini-valkoisen peruspaidan, hupparin, topin, villatakin ja iiihanan anorakin (made in Finland!!). Nämä kaikki kympillä! Näiden lisäksi ostin vielä äidille jakun ja itselleni sormuksen. Myös tuo villatakki saattaa siirtyä äitin vaatekaappiin.

Eli jos tykkäät tehdä ostoksia, mutta silti pysyä budjetin sisällä niin vältä normihintakauppoja tai ainakin suosi niitä alehyllyjä ja käy kirppareillä, etsi ystävämyyntejä ja sample saleja yms. Googleta, facebookkaa ja seuraa missä lähtee halvalla tulevana viikonloppuna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti